Жінки народжують для омолодження організму

Anonim
Недавнє опитування з'ясував, що жінки народжують собі дитину "на старість" для того, щоб помолодіти. .
Нещодавно проведене соціологічне дослідження Європейського центру жіночого здоров'я з'ясувало справжню причину того, чому жінки зважуються на пологи в досить пізньому віці.
Зараз часто дами, вже маючи дорослих дітей і навіть онуків народжують собі дитину "на ціпок". І справа не в горезвісному материнський капітал, а в тому, що жінки підсвідомо і свідомо відчувають, що вони таким чином омолодять свій організм і розкриють в ньому прихований жіночий і людський потенціал. Звичайно, фахівці попереджають жінок, що під час пізньої вагітності і пізніх пологів частіше, ніж в більш молодому віці, виникають різноманітні ускладнення. Це пов'язано з недостатнім виробленням гормонів, з важким перебігом вагітності, зі зміною тканин. Але як раз вагітність і змусить організм жінки виробляти ці самі гормони, а значить омолоджувати її. Благополучно народила в пізньому жінка, по суті, сама "народжується". У неї з'являється, крім фізіологічних змін в організмі, вагомий психологічний аргумент жити далі і бути сильною в майбутньому, адже потрібно поставити на ноги свого пізнього дитини, якого, як правило, люблять найбільше. Зараз медицина і, зокрема, гінекологія, на такому рівні, що при серйозному підході до справи, можна зважитися. В крайньому випадку, можна звернутися в центральні клинки країни. Наприклад, гінекологія Санкт - Петербурга надихнула на пологи багатьох жінок, які стали щасливими мамами і позбулися багатьох жіночих недуг.
- Я народила в 44 роки, маючи синочків 23 і 18 років! Стільки компліментів, легкості і душевного підйому не пам'ятаю. Вагітність пройшла на одному диханні. Ніяких генетичних аналізів не робила, негатив не слухала, статистику не читала … Я просто знала - все будуть добре! Це усвідомлене батьківство, і я просто радію і насолоджуюся спілкуванню зі своєю улюбленицею. Головне не бійтеся - якщо в голову прийшла така думка, значить, уже душа проситься на Землю, а саме в вашу родину, - пише одна блогер ЖЖ.
В редакції бажають кожній жінці бути прекрасними мамами!