Shantui SD10YS посувається на європейському ринку

Anonim
До США і Євросоюзу дійшли китайські бульдозери.
Ця техніка не поспішаючи завойовує ринки по всьому світу. Новий бульдозер став сенсацією профільної виставки Bauma в Шанхаї відразу після запуску виробництва в 2012 році.У від момент його продажу не виходили за рамки Китаю, тепер же початі продажі цієї техніки на європейському і американському ринку. Плани у компанії найсерйозніші, тим більше що на батьківщині компанія Shantui займає позицію найбільшого виробника бульдозерів. Модель SD10YS - новинка з точки зору технологій, це повністю гідростатичний бульдозер. Вже отримана сертифікація для продажу цієї техніки в ЄС і США.
Завоювати популярність бульдозер Шанті зміг завдяки правильній політиці компанії. Її основний плюс - активна післяпродажна робота представників Shantui з клієнтами. Післяпродажне обслуговування включає позапланові обстеження, технічні фахівці регулярно відвідують покупців і стежать за станом бульдозерів в робочих умовах.

Модель SD10YS випробувана в роботі Уважна робота з покупцями дала результат і продажу китайських бульдозерів неухильно ростуть. Може похвалитися позитивною динамікою і російський колега Shantui - Челябінський тракторний завод. Його продукція була представлена ​​в Хабаровську на виставці «Транспорт. Спецтехніка. Автомобілі. Перевезення Далекосхідного регіону »на цьому тижні. Російський бульдозер Б14 підкорив Хабаровський фахівців. Це був єдиний гусеничний експонат, представлений на виставці російським виробником. Це серійний варіант бульдозера з гідромеханічної трансмісією, його загальна маса 15 тонн. Швидше за все, бульдозерна техніка буде затребувана в регіоні, в тому числі в зв'язку з будівництвом моста через річку Амур. Також дорожні служби прокладають трасу з півострова Уссурійський в Китай. У ринку дорожньої техніки є простір для зростання.

У бульдозерів теж є нові технології Нагадаємо, що в 2013 році Челябінський тракторний завод брав участь в ліквідації наслідків повені в регіоні, надавши партію з 12 бульдозерів.
Редакція порталу зазначає, що зміцнення зв'язків Росії з Китаєм може змусити і ЄС повернутися обличчям до азіатських виробників.