Самвел Варданян біографія, фото, інстаграм, шоу Голос 2019

Anonim

Біографія Самвела Варданяна

Самвел Варданян - вокаліст, якого глядачі вперше побачили завдяки його участі в шоу «Голос». Цей зовсім ще молодий конкурсант, як виявилося, ніколи не навчався в музичній школі. Все, що він вміє - результат самостійної роботи. Він прекрасно грає на фортепіано і співає.

Дитинство і сім'я Самвела Варданяна

Рідне місто Самвела - Москва. У цьому місті пройшло його дитинство. Любов до музики була у хлопчика практично з народження. Батьки, помітивши це, придбали додому фортепіано. Саме з цього моменту перше місце в житті Самвела стала займати музика. Талановитий від природи хлопчик буквально забув про всі інші захоплення, в тому числі і про захоплення футболом.

Самвел Варданян став знаменитим на шоу «Голос» Музичну школу Варданян не відвідував. Все, що він вміє - результат його праці. Він самостійно навчався і грати на фортепіано, і співати. Після закінчення школи юнак вирішив здобути економічну освіту. Отримана в вузі професія сьогодні його «годує». Музика ж і спів є хобі Самвела. У своєму інтерв'ю він говорив про те, що почав займатися музикою багато в чому завдяки Стіві Вандера. Перша виконана ним пісня - «All in love is fair». Ця композиція Вандера особливо зворушує серце Самвела.

Самвел Варданян в шоу «Голос»

Про те, щоб стати учасником шоу «Голос» Самвел не мріяв. Більш того, він навіть не дивився перший сезон і нічого не знав про цей проект. Однак численні родичі талановитої молодої людини були впевнені, що Самвел обов'язково треба послати на конкурс свою анкету і спробувати сили в шоу.
Варданян зібрався тільки до третього сезону. Він подав документи і був запрошений на «сліпі» прослуховування. Там музикант-самородок представив на суд наставників композицію «Song for you». Його самобутня манера співу і абсолютно незвичайний голос змусили повернути до конкурсанту свої крісла всіх наставників. І це незважаючи на те, що троє з них уже набрали команди. Вакансія була тільки у Олександра Градського. Пелагея, бажаючи «дістати» талановитого вокаліста в свою команду, з усіх сил билася за нього, Градський само не поступився їй. Так Самвел Варданян виявився в команді Олександра Градського, який мав навчити талановитого виконавця чомусь новому.

Співак Самвел Варданян іноді сумнівається в собі За словами виконавця, перед виходом на сцену він сильно хвилювався, тим не менш був практично впевнений, що до нього повернуться. Підтримка сім'ї допомогла молодому співакові впоратися з натовпу хвилюванням.
Варданян став найбільш яскравим учасником «сліпих» прослуховувань, хоч і був останнім конкурсантом. Він з'явився, як диво, якого всі чекали і буквально зачарував і глядачів, і всіх членів журі.

Самвел Варданян на етапі «поєдинків»

На етапі шоу під назвою «Поєдинки», суперником Варданяна став Роман Кошкаров. Виконавці відразу знайшли спільну мову. Виявилося, що їм подобається однакова музика. Градський обох посадив за роялі. Дуетом вони виконали пародію на пісню все того ж Рейя Чарльза і Стіві Вандера - «Living For The City». Голоси цих конкурсантів звучали досить гармонійно. Пелагея після виступу заявила, що саме цей номер вона вважає найкращим на проекті. Наставник в результаті вибрав учасника з Барнаула - Романа Кошкарова.
Незважаючи на це, Самвел теж пройшов в наступний тур. Він був упевнений, що будь-хто з членів журі натисне на кнопку і врятує його. Таким виявився Леонід Агутін, що дуже обрадувало Варданяна. Далі він продовжив участь в «Голосі» вже в команді Агутіна.

«Нокаут» для Самвела Варданяна

На етапі «нокаутів» конкурсант виступав одночасно з такими учасниками, як Георгій Юфа і Андрій Грізлі. Кожен з них співав у власному стилі, тому порівнювати і оцінювати їх було досить важко. Агутін для Самвела вибрав пісню «Historia De Un Amor». На жаль, конкурсанту довелося покинути шоу. Швидше за все, наставник очікував від Варданяна чогось більшого.

«Нокаут» став останнім етапом для Самвела Варданяна Самвел вважає, що наставник не зовсім вірно підібрав для нього пісню в «нокаути». На його думку «Historia De Un Amor» - побита композиція, і при виконанні йому не вдалося привнести в неї щось особливе, щось нове. Можливо, запропонуй Агутін Варданяну щось інше - все могло б закінчитися переходом Самвела в наступний тур.

Самвел Варданян сьогодні

Талановитий співак дуже засмутився через те, що «вилетів» з проекту. Тим ні менш, свої виступи на Першому каналі він вважає великою перемогою і успіхом.
Найближчим часом Самвел випустить свій сингл. Крім того, він планує дати кілька концертів, де виконає як кавер-версії відомих композицій, так і свої пісні. Він задоволений особистою участю в проекті «Голос» і вважає, що робота з двома наставниками і їхні поради допоможуть в його подальшій творчості.

Особисте життя Самвела Варданяна

Самвел вдячний своїм численним родичам і близьким друзям за те, що вони підштовхнули його до участі в третьому сезоні «Голосу». Можливо, що без їх підтримки він так і не наважився б вийти на сцену з вокалістами-професіоналами. Безумовно, у Самвела великі перспективи. Він зумів скласти гідну конкуренцію конкурсантам, які пройшли до чвертьфіналу.