The Amazing Spider Man Android - гра для любителів пригод

Anonim
Популярний голлівудський герой повертається на Android.
Популярність Людини Павука після виходу відомих на весь світ коміксів, а потім і однойменних кінофільмів, сумніву ні в кого не викликає. Чого ж чекати від героя на Андроїд?
У вас з'явиться прекрасна можливість перевтілитися в легендарного борця зі злочинністю, побувати в схожих з кінофільмом місцях, зустріти знайомих героїв, здолати не менш відомих недругів, в загальному, взяти участь у подіях, барвисто показаних в однойменному фільмі «The Amazing Spider-Man» ( "Нова людина павук").

Нова Людина Павук Головним завданням гри стане захист багатостраждального Нью-Йорка і його мешканців. Спокій міста порушує злочинне угруповання під проводом ящероподобние мутанта. Під час виконання покладеної на нього місії Людина Павук виявить в собі нові здібності і таланти, які збільшать його можливості в боротьбі зі злом. По ходу подій ви побуваєте в районах і кварталах міста.
Автори гри сконструювали їх дуже схожими на справжні міські квартали. Вся сюжетна лінія гри проходить на протязі 25 рівнів, кожен з яких сповнений різноманітних і багатоетапних завдань. Завантажити The Amazing Spider Man Android можна буде зовсім скоро. Гра дає можливість насолодитися краєвидами міста під час польотів Людини Павука з допомогою його знаменитої павутини.Вона оптимізована під велику кількість пристроїв, це якісний продукт з відмінною графікою і хорошим сюжетом, що дозволяє максимально відчути атмосферу пригод героя і насолодитися грою по повній програмі.

Боротьба зі злом триває