Коли прийнято дарувати гвоздики?

Anonim
Гвоздика, мабуть, один з небагатьох представників квіткового світу, ставлення до якого у людей неоднозначно.

Протягом багатьох років, на свято святкування Дня перемоги ветеранам прийнято в знак безмежної вдячності за їх подвиг на благо мирного життя, дарувати ці квіти. Букет з гвоздик приносять і на кладовищі, вшанувати пам'ять покійного і проводити в останню путь. Але не можна такий прекрасний квітка, як гвоздика, вважати виключно квіткою печалі. Традиційно червоні гвоздики виконують роль траурних квітів, але ж палітра кольорів дуже широка.

Колірна палітра гвоздик

Квітки гвоздик зустрічаються всіляких квітів:

  • ніжні білі, немов лебедині пір'я;
  • всілякі відтінки рожевого: від ніжного до яскравого, так званого, кольору фуксії;
  • червоні квіти: від яскравих до темних, практично чорних;
  • зустрічаються теплі помаранчеві, кремові, бежеві тони;
  • особливе місце займають різнокольорові пелюстки. Завдяки рваним краях, такі квіточки в букеті виглядають дуже яскраво і завзято.

Щасливі власники букета гвоздик

  1. Переймаючись питанням, які квіти дарувати чоловікам, найчастіше зупиняються на гвіздочках, але виключно темних кольорів.
  2. На різні корпоративні та професійні свята, також доречно підносити букети з цих квітів. Причому варіюючи кольоровою гамою, можна замовити різні букети для чоловіків і жінок. Мабуть, у жодного іншого квітки немає такого поділу на жіночі і чоловічі тону.
  3. Вибираючи букет на весілля - віддайте перевагу цим чудовим квітам, які зібрані в величезний букет, нагадують саму наречену. Такий букет буде виглядати надзвичайно ніжно і витончено, дуже вишукано і кокетливо.
  4. Наречені все частіше вибирають гвоздики для свого букета. Такий букет буде незабутнім, він немов витканий з мережива, чарівний і невагомий.
  5. Букет з ніжних рожевих гвоздик ідеально підійде для юної дівчини, якщо ви хочете повідомити їй про свої почуття.
  6. Підбираючи букет веселому і емоційного людині, зупиняйтеся на різнокольорових квіточках.

Якщо ви хочете радувати близьких милими і ніжними букетами, то повинні бути інформовані, ким організовується доставка квітів недорого.І тоді в будь-який час дня ви зможете замовити букет гвоздик, який комусь дуже важливого для вас скаже про ваші почуття.

До речі, всесвітньо відома героїня серіалу «Секс у великому місті» Керрі Бредшоу, яка відрізняється своїм бездоганним смаком і оригінальністю, є прихильницею гвоздик, ніжних і зворушливих, пастельних тонів, вважаючи їх найбільш милими квітами.