Dell уніфікує софтверні канали

Anonim
Ще в середині вересня акціонери Dell схвалили новий план Делла по переводу організації у власність приватну. Незважаючи на зміни, стратегії її по лінії своїх партнерських каналів залишаються колишніми.
Запланувавши консолідувати власну стратегію партнерства саме навколо продажів персональних комп'ютерів, компанія Dell займається зараз уніфікацією партнерських програм, які дісталися їй з купленими компаніями. Фахівці кажуть, що сьогодні на ринку дуже великий вибір серверного обладнання, комплектуючих, систем резервування, зберігання даних, комплектуючих, програмного забезпечення та іншого обладнання виробництва HP, DELL, Supermicro, Microsoft і багатьох інших. Ці продукти користуються зараз величезним попитом.

Dell уніфікує софтверні канали Компанія Dell буде далі трансформуватися саме в провайдера сервісів, що продаються безпосередньо і через різні канали її партнерів. І для досягнення такої мети компанія розширила власний софтверний портфель, купивши вже для цього більш півдюжини фірм, в тому числі Quest Software, SonicWALL, KACE.
Dell займається зараз уніфікацією своїх партнерських програм, які дісталися компанії в результаті покупок. Dell представила нові свої області спеціалізації, що включаються в її канальну програму з назвою PartnerPath, через неї сертифіковані партнери компанії Dell зможуть отримати доступ до багатьох ціновим знижкам і самим фондам розвитку ринку.
"Цей потенційний ринок має обороти в сотні мільярдів доларів. Зараз наше завдання полягає в тому, щоб нашим партнерам допомогти зорієнтуватися у власних можливостях ", - говорить Марвін Блоу, директор компанії Dell Software по каналах і альянсів.

Dell займається зараз уніфікацією своїх партнерських програм Користувач Твіттера До пише: «Також Dell знизила і вхідний поріг по своїй мірі доходу, який генерувати повинен партнер для своєї участі в різних рівнях її програми. Таким чином, одночасно можна стимулювати партнерів, які рекомендують програмні продукти компанії Dell за рамками власної базової компетенції ».
На думку, обладнання Dell відрізняється високою якістю.