«Велика трійка» мобільних операторів об'єднує платежі

Anonim
Велика трійка мобільних операторів: МТС, Білайн і Мегафон, вирішила об'єднається, щоб створити універсальний засіб оплати товарів і послуг.
Про об'єднання систем мобільного оплати вже оголошено офіційно.Підписано "Угоду про розвиток мобільної комерції в Росії". Це дозволить об'єднати бази постачальників послуг і товарів. Програма почне працювати з лютого місяця.

Платити, не доходячи до каси Можливостей витратити "електронні" гроші через телефон не так багато, але їх кількість збільшиться в результаті досягнутої угоди між МТС, Білайн і Мегафон. У тому числі і за рахунок скасування заборони на переказ грошей в межах однієї мережі. В результаті повинні зрости безготівкові платежі, крім мобільного зв'язку, Інтернет-послуг, кабельного ТБ, рахунків ЖКГ і рахунків за електроенергію можна буде використовувати більше 5 тисяч платіжних послуг. Це об'єднання заодно допоможе стандартизувати технічні вимоги до постачальників.
У недавньому інтерв'ю генеральний директор компанії MegaLabs Михайло Дубін сказав: "Партнери мобільних операторів, що надають послуги на базі мобільних платежів, підписавши договір з представником" великої трійки ", отримають доступ до багатомільйонної аудиторії потенційних клієнтів у всіх регіонах Росії".

Вибір стане ще ширше Тепер навіть розсилка смс стане глобальною. Коротка смс-замітка, що дозволяє дізнатися про розпродажі, запрошеннях, привітаннях, акції та знижки вже давно стала найшвидшим і недорогим способом для інформування клієнтів і реклами. А якщо абонент може скористатися платіжною системою будь-якого з трьох операторів, тут вже легко буде знайти і оплатити будь-який товар з будь-якої точки Росії, а послуги мобільного комерції стануть масовими і звичними для всіх.
Очевидно, що таке об'єднання прискорить розвиток ринку і створить сприятливий бізнес-клімат в галузі.