7 цікавих фактів про італійських меблів

Anonim
Італійські меблі завжди в моді! Представляємо 7 цікавих фактів про італійських меблів:
1.Італія є законодавицею меблевої моди в світі з дев'ятнадцятого століття.
2.Мебель древніх римлян виготовлялася з бронзи і слонової кістки.

Так жили стародавні римляни 3.В Італії є двадцять регіонів, але три найважливіших місця, де виробництво меблів склалося історично: Венето, Бріанца, Тоскана. Якщо ви хочете купити італійські меблі, запам'ятайте ці географічні назви, тому що в цих традиційних центрах італійського меблевого мистецтва зосередилися всі світові бренди.

Флорентійський весільний скриню п'ятнадцятого століття 4.Орігінальная меблі в стилі BOULLE робиться з черепахового панцира, але вже тридцять років у всьому світі заборонено вбивати черепах. І тільки кілька фірм в країні мають сировиною, заготовленим ще у вісімдесяті роки минулого століття. Правда, злі язики подейкують, що дехто купує панцири у браконьєрів. Як би там не було, але стильні меблі BOULLE - це вже антикваріат.

Італійський майстер за роботою 5.Большінство італійців купує дешеві меблі. Уже 10 років найбільшим продавцем меблів є IKEA. Зараз таких меблевих магазинів в Італії 14.

Італійські майстри-червонодеревці 6.Все думають, що стіл, за яким частенько показують нашого президента, зроблений італійськими майстрами. Насправді цей стіл з Іспанії. Він зроблений фірмою Muebles Pico 'з Валенсії.

Пам'ятник стільцю в Манцано 7. Самим елітним італійським дизайнером інтер'єрів в Росії вважається Lanfranco Cirillo. Його студія, яка обслуговує номенклатуру, налічує 120 архітекторів. Зараз він займається проектом палацу в Параски.

Знаменитий італійський дизайнер Lanfranco Cirillo В Інтернеті на всіляких меблевих форумах і сайтах обговорення італійських меблів користувачі віддають досить багато часу і емоцій. «Вчора отримала меблі. Вона вище всяких похвал! Вперше зіткнулася з тим, що меблі "вживу" значно перевершує по красі ту, що була на зображенні в каталозі. Якість виконання різьблення і золочення чудове. Передаю майстрам на фабриці (Angelo Cappellini) моє (як замовника) щире захоплення їхньою майстерністю! », - пише Анна А.
Редакція бажає, щоб ваш будинок був затишним і теплим, і італійські меблі вам в помощь!