Кенні Вормолд (Kenny Wormald) біографія, фото, особисте життя і його дівчина 2019

Anonim

Біографія Кенні Вормолд

Кенні Вормолд - це талановитий танцюрист, хореограф, а також просто цікавий хлопець.У його фільмографії є ​​кілька цікавих фільмів, проте справжню популярність наш сьогоднішній герой придбав все-таки завдяки танцям. Він пластичний, гарний і на рідкість харизматичний. Саме тому мільйони дівчат у різних куточках нашої землі вже давно божеволіють по цьому імпозантного хлопцеві.
Але що ж ховається за блиском сліпучої усмішки цього молодого актора? Якою людиною стає Кенні, коли опускається завіса і гасне світло? Розібратися в цьому вам допоможе дана біографічна стаття.

Дитинство і сім'я Кенні Вормолд

Кенні Вормолд з'явився на світ у місті Бостон 27 липня 1984 року. Його батьки були великими шанувальниками хореографічного мистецтва, а тому займатися танцями наш сьогоднішній герой почав вже з шести років. Подібне заняття приносило йому величезне задоволення, а тому він дуже часто залишався в танцювальній студії навіть після закінчення загального уроку.

Біографія Кенні Вормолд почалася в Бостоні Любов до обраної справи, а також величезна працьовитість вже досить скоро стали приносити свій результат. До чотирнадцяти років наш сьогоднішній герой вже міг похвалитися багатьма престижними нагородами. Серед таких були премії «Junior Mr. Dance of New England »,« Master Dance of New England »,« Teen Dancer of Boston », а також деякі інші престижні нагороди. Характерно, що одного разу Кенні Вормолд навіть був запрошений на урочисте виступ в резиденції тодішнього президента США Білла Клінтона. Таким чином, можливість відчути себе справжньою зіркою талановитий хлопець отримав вже в дитинстві.
Ведучи мову про ранні успіхи нашого сьогоднішнього героя, варто згадати і ще один цікавий факт. Вся справа в тому, що танцювальна студія, в якій він займався, спочатку носила просте і лаконічне назва «Студія Шері Голд», проте після успіху деяких своїх вихованців вона істотно підняла ціни на навчання і стала працювати під гордою назвою «Золота школа». Саме під цим брендом вона і відома сьогодні. Даний цікавий епізод також можна віднести до числа заслуг Кенні Вормолд. Кенні Вормолд танцює Крім танців деякий час талановитий уродженець Бостона займався також бейсболом. На цій посаді він кілька разів брав участь в різних юніорських змаганнях.

Кар'єра танцюриста Кенні Вормолд

Після здобуття середньої освіти в загальноосвітній школі Бостона, наш сьогоднішній герой залишив рідний штат Массачусетс і переїхав в Лос-Анджелес. Тут він почав працювати в якості танцюриста і хореографа на різних телевізійних шоу, а вже через якийсь час став плідно співпрацювати з деякими американськими знаменитостями. Серед його «клієнтів» і партнерів по сцені були Мадонна, Неллі Фуртадо, Крістіна Агілера, Джастін Тімберлейк, а також деякі інші знаменитості. Як танцюриста і хореографа він брав участь в роботі над їх шоу-програмами. Крім того, Кенні Вормолд можна також побачити в декількох музичних кліпах названих знаменитостей.
Особливо довгим і плідним вийшло співробітництво танцюриста з Джастіном Тімберлейком. Разом з ним Кенні брав участь відразу в декількох гастрольних турах, розробляючи і відточуючи танцювальні номери американського виконавця. Вільні - Фінальні танець. Сцена з фільму з Кенні Вормолд Залишити колишню роботу Кенні Вормолд зважився лише після особистого запрошення Дженніфер Лопес, яка в 2007-му році покликала талановитого танцюриста в свій новий проект «DanceLife». В рамках даного реаліті-шоу він став одним з найпопулярніших учасників, а тому відразу після його завершення Кенні отримав престижну пропозицію від каналу «MTV».
Згодом наш сьогоднішній герой працював на даному телеканалі в якості ведучого, а також співпрацював з різними знаменитостями, розробляючи для них танцювальні номери.

Акторська кар'єра Кенні Вормолд, фільмографія

У світ кінематографічного мистецтва Кенні Вормолд знову-таки привели танці.У 2004-му році наш сьогоднішній герой дебютував в кіно, зігравши роль одного з танцюристів у відомому фільмі «Танці вулиць». Після цього в кар'єрі талановитого уродженця Бостона були ще деякі епізодичні ролі - в комедії «Клерки 2» і телепроекті «Шоу Дрю Кері». В рамках даних фільмів Кенні Вормолд знову зіграв епізодичні ролі танцюристів.

Кенні Вормолд і Джуліанна Хаф Однак можливість по-справжньому заявити про себе представилася талановитому хлопцеві вже дуже скоро У 2008-му році актор зіграв одну з головних ролей в музичному фільмі «Авансцена 2», який моментально зробив Кенні популярним. Три роки по тому наш сьогоднішній герой знову зважився з'явитися в американському кіно. Цього разу Вормолд виконав одну з головних ролей у фільмі «Вільні», яку, на думку багатьох критиків, він зіграв просто чудово.

Кенні Вормолд в даний час

Після цього успіху наш сьогоднішній герой став з'являтися в кіно значно частіше. У 2013-му році на екрани вийшло відразу чотири нові стрічки за участю відомого кіноактора. Серед таких виділяються картини «Знає тільки Бог», «Малюк-канабіс», а також комедія «Кохання, секс і Лос-Анджелес».
Не менш продуктивним для молодого актора обіцяє стати також і 2014-й рік. У цей період на екрани повинні вийти ще три фільми за участю Кенні. Найбільший рейтинг очікування мають драматичні фільми «Моніка» і «Любов і милосердя». В даних проектах партнерами актора на знімальному майданчику повинні стати Кармен Електра і Джон Кьюсак.

Особисте життя Кенні Вормолд

У різний час чутка пов'язувала красеня-актора з різними видатними представницями американського шоу-бізнесу. Так, в числі його подруг називалися Джуліанна Хаф, Ешлі Робертс і Рашель Сміт. Однак сам актор старанно приховує від усіх подробиці свого особистого життя. Так може бути наш сьогоднішній герой все ще самотній? Що ж, значить у всіх дівчат планети ще залишаються шанси.