Твіттер + Яндекс = любов

Anonim
Сьогодні Твіттер вперше довірився цілком і повністю Яндексу, а разом з ним і всім іншим пошуковим системам, того ж Google і Bing. Питання про те, чи можуть пошуковики індексувати всі твітти і пости, стоїть на порядку денному вже давно. Рік тому Google оголосив про real time оновлення в індексуванні всіх нових твітів, але через півроку проект був закритий без пояснення причин.
Але Твіттер явно не хотів залишатися в стороні від пошукової індустрії, тим більше що в наш час просування сайту в пошукових системах просто не мислимо без активного «твіттінга».Два тижні тому Твіттер вніс фундаментальна зміна в свій алгоритм: зміст всіх твітів тепер можна буде шукати через пошукові системи Яндекс і Google. А значить і підспудно просувати свої сайти, послуги і товари в пошукових системах.
Більш того з сьогоднішнього дня з'явилася можливість пошуку не тільки вмісту твітти, але і всіх користувачів Твіттера. Тобто навіть Незареєстровані користувачі через Яндекс або Google зможуть знайти твіттер аккаунт будь-якої відомої компанії або особистості, і тут же познайомитися зі стрічкою твітти. Більш того через високу авторитетності домену twitter.com посилання на його акаунти будуть розташовуватися в самому топі видачі по багатьом брендовим запитам. Це ще один привід застосувати нові інструменти в просуванні сайтів відомих брендів, компаній, персонажів.