Владислав Дьомін біографія актора, фото і його дружина 2019

Anonim

Біографія Влада Дьоміна

Владислав Дьомін - це талановитий і неординарний актор, що з'явився на російських екранах відносно недавно. Його називають «королем бойовиків», «російським Шварценеггером» і «останнім справжнім чоловіком російського кіно» - і кожен з цих епітетів підходить йому дуже точно.
Він сильний, брутальний і дуже талановитий. Усі зазначені якості роблять його помітною фігурою на сучасному телебаченні. Але що за людина ховається за маскою цього суворого екранного мачо? Яким шляхом Влад Дьомін прийшов у світ російських бойовиків? Коротко розповісти про життя і долю популярного актора ми постараємося сьогодні. Владислав Дьомін

Ранні роки, дитинство Влада Дьоміна

Владислав Дьомін (або просто Влад, як він сам себе називає) народився в невеликому сибірському містечку під назвою Назарово. Його батьки ставилися до місцевої інтелігенції - батько був відомим в місті інженером, а мама займалася педагогікою. Можливо, саме з їхньої подачі майбутній актор почав вперше займатися в секції бойових мистецтв, хоча він сам вже і не може згадати, як і коли вперше потрапив на спортивні заняття. Як говорить сам актор, захопленість спортом була багато в чому пов'язана з тим, що інших гідних занять в їхньому містечку просто не було. Таким чином, з самого раннього років Влад Дьомін присвячував весь вільний час спортивних занять, пов'язаних з підготовкою до різних турнірів.
Першим серйозним захопленням для майбутнього актора став бокс. Деякий час по тому до нього додалася ще й боротьба, а потім і гімнастика. Однак по-справжньому «рідним» видом бою для Влада стала ушу.

Актор Влад Дьомін відомий за фільмами і серіалами Характерно, що батьки ніколи не підтримували захоплень свого сина. І для того були причини. Влад ніколи не прагнув стати професійним спортсменом і займався бойовими єдиноборствами лише заради розвитку своїх фізичних даних. У підлітковому віці він очолив Федерацію рукопашного бою Красноярського краю, згуртувавши навколо себе молодих людей з усього краю. Даний факт привернув увагу місцевої міліції. Однак побоювання виявилися марними. І секція боротьби так і не перетворилася в бандитське угрупування. Багато в чому це сталося завдяки лідерським якостям Владислава Дьоміна, який зумів направити енергію хлопців в мирне русло. Більш того, під його керівництвом Федерація досягла багатьох яскравих перемог і принесла Красноярському краю чимало спортивних нагород.
Подумуючи про кар'єру тренера, через якийсь час Влад надійшов в Красноярський педагогічний інститут. Тут він навчався кілька років, паралельно продовжуючи займатися улюбленими видами спорту.
Однак дуже скоро в його житті з'явилося нове захоплення - політика. У двадцять три роки Дьомін став членом регіонального представництва партії ЛДПР, а два роки по тому був обраний депутатом держдуми. В даному контексті варто відзначити, що політична кар'єра Владислава не була довгою або дійсно яскравою. В якійсь мірі причиною того стало ставлення самого Влада до обраної справи. Чотири роки по тому він раптом зрозумів, що хоче чогось нового, а тому без вагань залишив політику.

Кар'єра Влада Дьоміна в кіно, фільмографія

Доленосним в життєвому плані для Владислава Дьоміна став 2003-й рік. Саме в цей період він вперше потрапив на зйомки серіалу «Боєць». Другорядна роль боксера-чемпіона дісталася Владу багато в чому завдяки його давньою захопленості спортом. Він не був професійним актором, проте завдяки своїм навичкам непогано впорався з роллю.Саме в цей період Влад Дьомін всерйоз задумався про кар'єру в кіно. Щоб відповідати обраному амплуа, він вступив до ГІТІС, який буквально змінив його життя. Роки, проведені в оточенні творчої і талановитої молоді, стали для колишнього спортсмена і політика новим етапом у долі. Він старанно приховував факти зі свого минулого, намагаючись стати частиною цього нового хвилюючого світу. В кінцевому підсумку Влад Дьомін зумів закінчити ГИТИС з червоним дипломом і закріпитися в світі російського кінематографа. Так, вже в період навчання він зумів відзначитися в декількох цікавих картинах. Серед таких можна назвати фільми «Головний калібр», «Підкидний», «Острог. Справа Федора Сеченова »,« Пантера »,« Хроніка пекла ». Незабаром послідували і інші яскраві роботи в кіно. Фільми «Боєць-2», «Хороші хлопці», «Морпіхи» і деякі інші зробили Влада Дьоміна найпопулярнішим та найбільш упізнаваним актором. Однак справжню популярність колишнього спортсмена приніс серіал «Товарищи полицейские». За роль в даній стрічці Влад отримав Приз глядацьких симпатій на міжнародному кінофестивалі в Бердянську, який став першою серйозною кінематографічною нагородою в кар'єрі актора. Вишка. Випуск 6. Влад Дьомін

Владислав Дьомін зараз

В даний період за Владиславом остаточно закріпилося амплуа «серіального» актора, найбільш органічно відчуває себе в кримінальних або «міліцейських» фільмах. Особливо добре йому вдавалися ролі військових, співробітників МВС, а також титулованих спортсменів. Таким чином, наступні фільми «Бригада: Спадкоємець» і «СОБР» стали своєрідним продовженням загальної лінії, що намітилася в його кар'єрі.
На даний момент в роботі знаходиться два нових фільми за участю Влада Дьоміна. Картини «22 хвилини» та «Бретёр» повинні вийти на екрани в 2013-му році. Наскільки успішними виявляться названі проекти, покаже час.

Особисте життя Влада Дьоміна

У 2009-му році Влад Дьомін познайомився з дівчиною на ім'я Анжела, яка через рік спільного життя офіційно стала його дружиною.

Владислав Дьомін з дружиною рідко з'являється на публіці Незважаючи на значну різницю у віці (в цілих тринадцять років) пара виглядає цілком гармонійно і здається абсолютно щасливою. Двадцять третього листопада 2011-му року у пари народилася дочка. За деякими даними дитини було вирішено назвати Дариною. Настільки знаменна подія актор зазначав на знімальному майданчику.