Котирування дорогоцінних металів виросли після промови Бернанке

Anonim
Глава ФРС Бен Бернанке в виступі на Конгресі заявив, що політика стимулювання триватиме. Зокрема, Бернанке повідомив, що вигоди лояльною грошово-кредитної політики, яку проводить центральний банк, стабільно переважують її можливі ризики. Після цього виступу у вівторок, 26-го лютого, дорогоцінні метали торгувалися з підвищенням, причому найбільше зростання котирувань срібла і золота відбувався в американську сесію. Безсумнівно цією ситуацією скористалися багато успішні трейдери, зокрема, український трейдер Костянтин Кондаков, для отримання доходу на фінансових ринках.

Костянтин Кондаков Раніше котирування дорогоцінних металів також мали високий попит через політичну нестабільність в Італії і через невизначеність в єврозоні. У підсумку, за вчорашній день ціна на золото виросла до 1613,24 доларів США (на 1,16%), а ціна на срібло підвищилася до 29,339 доларів США (на 1,02%) за тройську унцію.
У середу під час азіатської сесії дорогоцінні метали коливалися близько флетовій лінії. Така ситуація, швидше за все, буде збережеться в короткостроковій перспективі в зв'язку з низькою активністю інвесторів і через зміцнилася американської валюти. Очікується, що учасники ринку металів свою увагу звернуть на аукціони з розміщення італійських облігацій для оцінки напрямок головної валютної пари. І якщо підсумки тендерів 5-ти і 10-річних облігацій будуть незадовільними, то це викличе подальше зміцнення долара США, ніж чинитиме тиск на вартість дорогоцінних активів.
Вплинути на зміну котирувань дорогоцінних металів може також економічна статистика з єврозони і США. Імовірно, слабка статистика з США, і позитивні факти з ЄС можуть дещо підтримати вартість золота і срібла.
Згідно з технічним аналізом короткострокові перспективи зміни котирувань дорогоцінних металів все ще залишаються позитивними, але поки вони не досягли своїх недавніх максимумів, зберігається ризик, що ці активи можуть зробити корекційний зниження.
Редакція "" рекомендує охочим заробити на Форексі скористатися довірчим управлінням успішних керівників трейдерів.