Айдар Гараєв - біографія, фото, особисте життя, дружина, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Айдара Гараева

Айдар Гараєв - гуморист, телеведучий і актор, член команди КВН «Союз» і однойменної пародійної передачі на каналі ТНТ.

На фото: Айдар Гараев

Дитинство та юнацькі роки

Айдар народився в селищі міського типу Джаліль (Республіка Татарстан), в традиційній татарській родині. Він пишається своїм корінням, знайомий з національними звичаями і фольклором, непогано розмовляє рідною мовою.
Незабаром після його народження родина (батьки, Айдар і його сестра Алсу) перебралася в Новий Уренгой, де батькам запропонували нову перспективну роботу. Там хлопчик пішов до першого класу і відразу записався в шкільний хор. Музичні здібності і прекрасні вокальні дані, мабуть, передається у спадок від батьків, дозволили йому досягти великих успіхів і в юнацькому ансамблі, солістом якого він став в старших класах. А на дружніх дворових і під'їзних посиденьках він освоїв гру на гітарі.

Гру на гітарі Айдар Гараев освоїв в юності Його кар'єра в КВН почалася в 9-му класі. Отримавши атестат про повну загальну середню освіту, Айдар надійшов в уренгойський філія Тюменського університету, а диплом економіста отримав вже в головному відділенні вузу.
Після третього курсу, остаточно перебравшись в Тюмень, Айдар закохався в це місто і вирішив більше не повертатися в Уренгой. Він влаштувався на роботу в Обласний центр додаткової освіти молоді, паралельно підробляв на корпоративах, а пізніше зайнявся організацією весіль. Але захоплення грою в КВК, яким він «захворів» ще в школі, як і раніше залишалося головним пріоритетом його життя і кардинально вплинуло на подальшу долю.

Айдар Гараев грою в КВН «захворів» ще в школі

Кар'єра в КВН

Ще будучи студентом, Айдар став виступати в складі команди КВН Тюменського університету. Незабаром гравці об'єдналися з КВНщиками з Шадринска, в результаті чого народилася команда «Союз», капітаном якої одноголосно був обраний Гараєв. Айдар Гараев на сцені КВН Новий колектив дебютував в 2011 році на фестивалі в Сочі, в 2013 вже виступав у Вищій Лізі, а ще через рік завоював в ній перше місце. Успіх «співає» команди полягав в пародійному виконанні коротких шматочків з популярних хітів (так званих «карапуль») в поєднанні з майстерні імпровізацією, цікавими акторськими знахідками і гострої соціальної спрямованістю жартів. Мій специфічний говір - частина сценічного образу, «витяжка» з моїх найбільш вдалих образів минулих років. В житті я розмовляю нормально. Одним з найяскравіших номерів в скарбничці команди заслужено визнана «Соціальна рок-опера» у виконанні Гараева, за яку його охрестили Тюменський Фредді Меркьюрі. Конкурс капітанів з Айдаром Гараєву Паралельно з виступами на сцені Айдар займав пост головного редактора тюменської обласної Ліги КВН, а також знявся в четвертому випуску ситкому «Реальні пацани». У 2017 році Гараев став головним редактором Вищої Ліги КВН.

Айдар Гараев в «Реальних пацанів»

Особисте життя Айдара Гараева

У 2012 році, на одній з ігор Прем'єр-ліги, Айдар познайомився з чарівною учасницею команди «жест» з Таганрога - Настею Казаджан. Молоді люди сподобалися один одному, і, роз'їхавшись по своїх містах, продовжили спілкування.

Весілля Айдара Гараева Незабаром приятельські стосунки переросли в справжню лав-сторі, і через два роки закохані одружилися. На їх весілля в Москві зібралася величезна кількість друзів по КВНу, які перетворили її в незабутній 15-годинний фестиваль гумору і сміху.

Айдар Гараев зараз

Айдар Гараєв - учасник пародійної передачі «Союз» У 2016 році, завоювавши безліч престижних нагород, команда завершила свої виступи у Вищій Лізі та практично повним складом перейшла на канал ТНТ, а через рік глядачі змогли по достоїнству оцінити нове комедійне шоу «Союз», що об'єднало популярну музику, жарти про шоу-бізнес і імпровізацію. Айдар Гараев є не тільки провідним нового проекту разом з Оленою Гущиної, Артемом Муратовим, Віктором Щетковим і іншими, а й взяв на себе обов'язки креативного продюсера. Айдар Гараев в музичному експерименті: Мурзилки VS Студія СОЮЗ