Kodak вже не банкрот

Anonim
Легендарний концерн з назвою Kodak, яка в минулому році все-таки заявила про банкрутство, днями оголосила, що з банкрутства вийшла і почала працювати в новому реорганизованном вигляді.
Уже оновлена ​​компанія Kodak працювати тепер стане саме в корпоративних сегментах сучасного ринку. І основним її видом діяльності виявиться продаж бізнес-клієнтам власного сучасного друкарського обладнання, а також надання деяких суміжних послуг.
Відзначимо, що сам вихід з такого банкрутства обійдеться компанії Kodak не так вже дешево. Так, згідно з уже затвердженим так званого «плану порятунку», вже оновлена ​​компанія незабаром розрахується зі своїми величезними боргами в чотири мільярди доларів США і залишить всіх акціонерів просто з порожніми руками. Треба сказати, що банкрутство послуги сьогодні користуються в країні Росія попитом. Банкрутство підприємства або підприємця визнається, якщо 3 місяці поспіль зберігається неможливість повністю задовольнити своїми засобами всі заявлені вимоги кредиторів, а також грошові зобов'язання. А подібних організацій і підприємств в Україні сьогодні не мало.

Kodak вже не банкрот Блогер Твіттера Пірс пише: «Фактично Kodak починає все зараз саме з" чистого аркуша ", але з тією різницею, що відомий бренд зараз має на ринку власний певне політичне значення, відмінну впізнаваність».

Kodak працювати тепер стане в корпоративних сегментах ринку На думку, люди пам'ятають продукти компанії, добре, що скоро деякі з них, нарешті, повернуться на ринок.