Декорування стін інтер'єрними наклейками

Anonim
Недорогий, але дуже ефективний, оригінальний і дуже простий спосіб змінити інтер'єр - декорування стін спеціальними наклейками, які при правильному підборі внесуть до приміщення дивовижне перетворення.
Цей метод декорування оновлює інтер'єр, вносить в нього нові нотки, розбавляючи вже звичну і порядком обридлу атмосферу, надає будь-якій кімнаті неповторний оригінальний стиль, а також використовується для приховування косметичних дефектів на меблях або шпалерах.
Вибрати наклейки на шпалери заняття не таке просте, тому що сьогодні вони представлені в неймовірно великому асортименті, проте в цьому є плюс: ви легко підберете оптимальний варіант.
Їх відмінність у розмірах, формах і, звичайно, самому зображенні. Є дуже маленькі стікери, є наклейки середніх розмірів і навіть дуже-дуже великі. Вони відрізняються стилістикою і дизайном (написи, дитячі, живопис, поп-арт і т. Д.).
Наклейки випускаються для застосування на будь-яких поверхнях, але є спеціальний сегмент, орієнтований на щось конкретне: наприклад, це можуть бути стікери спеціально на холодильник, на меблі, стікери для ванної кімнати і так далі.
Багато хто побоюється відразу ж починати клеїти їх на стіни (боячись, що після видалення можуть залишатися незмивні плями), але боятися нічого, ніяких серйозних плям не залишається.
Напевно, самий популярний сегмент, це дитячі наклейки на стіну. Вони дуже яскраві, позитивні, тому стануть відмінним варіантом прикраси дитячої кімнати.

При цьому вони дуже легко замінюються по мірі дорослішання господаря кімнати. Стікери додадуть кімнаті неповторний оригінальний колорит, пожвавлять її і зроблять більш комфортною для перебування саме дитини.
переваги наклейок
- Просте нанесення на поверхню (в тому числі рельєфну).
- Стікери не залишають слідів після видалення, безпечні для людини.
- Легко протираються, в т.ч. не бояться вологого прибирання.
- Низька вартість - за дуже низьку плату ви отримаєте елементи, які повністю перетворять ваш будинок, ні один будівельний матеріал не зможе похвалитися настільки великим ефектом за такою низькою ціною.
- Можливість комбінувати стікери на стіну, використовувати різні відтінки і кольори.
- Величезний асортимент.
- Довгий термін служби - на стіні наклейка тримається більше п'яти років, яскравість при цьому не втрачається.
- Готові рішення - не потрібно ламати голову над інтер'єром, можна купити наклейки (є і спеціальні трафаретні рішення) і декорувати хоч всю стіну!