Ірина Білик біографія співачки, фото, особисте життя і її чоловіка, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Ірини Білик

Ірина Білик - це одна з найталановитіших і популярних співачок на сучасній українській естраді. Вона красива, артистична, талановита - саме тому в даний час все її концерти проходять з незмінним успіхом.
Але що ми знаємо про людину, яку бачимо на телеекранах чи не кожен день? Які таємниці приховує в собі біографія Ірини Білик? І наскільки цікавою людиною вона залишається поза сценічних підмостків?
Розповісти все найцікавіше з життя цієї незвичайної артистки ми вирішили сьогодні.

Ранні роки, дитинство і сім'я Ірини Білик

Ірини Миколаївна Білик з'явилася на світ 6 квітня 1970 року в місті Києві. Її батьки були звичайними радянськими трудівниками і не мали ніякого відношення до музики і мистецтва в цілому. Так, зокрема, батько і мати нашої сьогоднішньої героїні працювали інженерами на одному з київських авіазаводів. Чи не відрізнявся особливими талантами і брат майбутньої зірки - Сергій Білик, який нині працює в якості юриста в одній зі столичних фірм.

Пісні Ірини Білик популярні далеко за межами України Що стосується безпосередньо Ірини, то на відміну від усіх своїх родичів свій шлях до світу мистецтва вона почала дуже рано. Уже в п'ять років дівчинка почала займатися танцями, а вже через рік стала ще й співати, виступаючи з дитячим ансамблем «Сонечко».
Згодом артистка планомірно розвивала свій талант. Деякий час потайки від батьків вона відвідувала музичну студію. Домашнє завдання у вигляді нехитрих музичних партій вона розучувала, займаючись за сусідським піаніно. А тому подібне старанність дуже скоро стало приносити свої плоди. У десять років Іра стала однією з кращих учениць в своїй групі. Вона писала пісні, непогано грала на фортепіано, а також займалася вокалом.
Закінчивши музичну школу, наша сьогоднішня героїня взялася за викладання. Кілька років вона працювала з дитячими групами і подібне заняття приносило їй велике задоволення. Однак все це мало також і зворотний бік. Заради «синиці в руках» довелося відмовитися від «журавля в небі». У якийсь момент молода артистка вже навіть перестала мріяти про велику сцену.Час минав, а разом з ним танули і надії про всеукраїнську славу і яскравою кар'єру естрадної співачки.
Однак в 1989-му році доля все-таки надала Ірині Білик ще один шанс. У 19 років співачка взяла участь у музичному фестивалі «Червона Рута», який став для неї першим за багато років. Завдяки йому артистка знову згадала, що це таке - співати на сцені. Ірина Білик - Дівчинка Після участі в музичному конкурсі Ірина познайомилась з музикантами групи «Аякс», серед яких був і її майбутній чоловік Юрій Нікітін. Разом з ним, а також деякими іншими артистами співачка взяла участь у створенні групи «Цей дощ надовго», яка стала досить популярна на стику вісімдесятих і дев'яностих років.
У 1992-му році вже як сольна виконавиця наша сьогоднішня героїня представила Україну на вітебському фестивалі «Слов'янський базар». У тому ж році вона записала і свою першу пісню - «Лише твоя», на яку незабаром було знято відео.
Кілька місяців по тому артистка перемогла на музичному конкурсі «Пісенний Вернісаж. Нова українська хвиля ». Ще через рік Ірина Білик також постала перед глядачами в рамках пісенного конкурсу «Марія», що проходив в місті Трускавець.
Подібні успіхи зробили артистку популярної у себе на батьківщині на Україні і в деяких інших державах СНД. Починаючи з дев'яностих років, Ірина стала справжньою зіркою української сцени. У цьому статусі вона перебуває вже багато років поспіль.

Зоряний шлях Ірини Білик: від перших пісень до великої слави

У 1994-му році артистка представила публіці свій другий студійний альбом «Я розкажу» (перший був випущений чотирма роками раніше, але його реліз фактично залишився непоміченим слухачами). У тому ж році наша сьогоднішня героїня виступила в якості ведучої на новорічному шоу Першого національного каналу України. Ірина Білик - Ми будемо разом У 1995 році артистка вирушила у всеукраїнське турне з програмою «Нова», фінальним акордом якого став великий сольний концерт в київському палаці «Україна». В даному контексті варто відзначити, що тур такого розмаху був першим в незалежній Україні. Після повернення додому артистка отримала призи в номінаціях «Пісня року» і «Співачка року», а також була нагороджена званням Заслуженої артистки України. Крім того, в якості запрошеної зірки Ірина Білик взяла участь в декількох великих пісенних фестивалях.
У 1995-му, 96-му і 97-му роках наша сьогоднішня героїня випустила ще три сольні альбоми, кожен з яких став відомий і популярний в Україні. У цей період вона буквально збирала нагороди одну за одною. А тому дуже скоро стала одним з рекордсменів за загальною кількістю призів і номінацій.
Крім того, у другій половині дев'яностих років артистка працювала в якості моделі в рекламних компаніях «Idea Studio», «Peugeot 206» і «Dirol лісова ягода».
Після цього артистка випустила ще чотири студійні альбоми, а також два офіційних збірки. Ірина Білик все також як раніше гастролювала по містах України та країн СНД, збираючи одну за одною престижні нагороди. У 2009-му році наша сьогоднішня героїня отримала звання Народної артистки України. Чотири роки по тому аналогічного звання вона була удостоєна і в Росії.

Ірина Білик сьогодні

В останні роки Ірина Білик працює над новими піснями, а також часто з'являється в якості запрошеної зірки або спеціально запрошеного експерта на різних шоу-проектах. У різні роки артиста брала участь в таких проектах як «Народна зірка», «Танці з зірками», «Зiрка + Зiрка», а також була фактичним куратором декількох сезонів української «Фабрики зiрок».
На момент написання даної статті Ірина Білик перебувала в масштабному гастрольному турне, в рамках якого глядачам була представлена ​​програма «Кращі українські хіти».

Особисте життя Ірини Білик

Першим цивільним чоловіком артистки був Юрій Нікітін - майбутній менеджер співачки, нині відомий український продюсер і шоумен.Відносини з ним тривали близько семи років.
У 1998-му році після розставання з колишнім коханим Ірина Білик стала зустрічатися з манекенником Андрієм Оверчуком. Результатом їх любовного союзу став їх спільний син Гліб (1999 р.н.).

Ірина Білик із сином Глібом Згодом актриса також два роки жила разом з хореографом Дмитром Коляденком. На даний момент останнім чоловіком артистки був молодий хлопець Дмитро Дікусар, який був молодший за співачку на п'ятнадцять років. Їхні стосунки тривали менше трьох років.