У моделі Kangoo Renault виконав всі бажання покупців

Anonim
Компанія Renault представила широкий модельний ряд комфортабельних і практичних автомобілів, одним з яких став Renault Kangoo (Кангу).
Renault Kangoo визнаний користувачами одним з найбільш зручних автомобілів. Комфортабельність в машині досягається за допомогою внутрішнього простору і ергономіки салону автомобіля, а також завдяки технічним характеристикам шасі. Купити рено кангу можна в будь-якому з салонів офіційного представника марки автомобілів Renault.
Дизельний двигун К9К, який встановлений в автомобілі Renault Kangoo, володіє потрібним співвідношенням економічності і потужності, а також став одним з найбільш популярних двигунів, який відрізняється надійністю і довгим терміном служби.
Дизельний двигун автомобіля дає можливість з повним баком проїхати приблизно 1 000 км без додаткової заправки.Завдяки своєму високому крутному моменту Kangoo з дизельним двигуном майже не сприйнятливий до підвищення корисного навантаження, що дає йому перевагу при перевезенні вантажів, як усередині авто, так і з використанням причепа.

Renault Kangoo визнаний одним з найбільш комфортабельних автомобілів Renault Kangoo підтримує свою безпеку за допомогою системи безпеки ABS, яка оснащена спеціальною функцією при необхідності екстреного гальмування, а також передніми і задніми дисковими гальмами. Однією з важливих експлуатаційних характеристик автомобіля щодо безпеки на дорозі стала хороша оглядовість з місця сидіння водія. Оглядовість в Renault Kangoo відрізняється від інших автомобілів завдяки лобового скла, яке ширше і більше, ніж в інших автомобілях.
Кілька простих рухів - і задні сидіння легко складаються, утворюючи міцний і рівну підлогу. Дизайнери компанії Renault врахували всі побажання своїх клієнтів і втілили їх у версії авто eXtrem, про призначення якого можна і не розповідати, все зрозуміло з назви.
Багатофункціональні багажні леєри, який трансформується за лічені хвилини, збільшений дорожній просвіт, тоноване заднє скло і бічні молдинги підкреслюють всі необхідні властивості унікального «позашляховика». З Kangoo можна насолоджуватися екстремальним і тривалим відпочинком як дружньою компанією, так і сім'єю з дітьми. Офіційний представник Renault рекомендує переглянути весь модельний ряд Рено, а також перед покупкою записатися на спеціальний тест-драйв Renault і оцінити всі плюси автомобілів на практиці.