П'ять років тому компанія Apple анонсувала перший iPhone

Anonim
У 2007 році глава компанії Стів Джобс назвав новинку революційної і не помилився в своєму визначенні. iPhone зміг змінити всю індустрію мобільних телефонів, незважаючи на те, що спочатку мав багато недоліків. Наприклад, не підтримував 3G, GPS, MMS та інші функції, властиві телефонами топ-класу. Мобільний пристрій в досить короткі терміни стало надзвичайно популярним і зараз становить невід'ємну частину асортименту http://sravni.com/catalog363.html або будь-якого іншого інтернет-магазину. Але ж на самому початку виробник iPhone BlackBerry навіть не вірив в те, що винахід зможе дійти до стадії комерційного виробництва.

Перший iPhone з'явився в 2007 році Незважаючи на це, iPhone з'явився у продажу в червні 2007 року, через два роки після того, як компанія Apple приступила до реалізації даного проекту. Розвиток технологій не стоїть на місці, і зараз фахівці компанії Nokia проводять цікаві експерименти з вивчення можливостей використання сонячних батарей при випуску масових моделей мобільних телефонів. На жаль, результати досліджень поки негативні, тому, що навіть при оптимальному положенні телефону по відношенню до світлового джерела, отриманої енергії вистачає лише на підтримку пристрою в режимі очікування. І хоча, вести розмову про мобільних телефонах, що працюють на сонячних батареях поки ще рано, http://sravni.com/ представляє ряд інших цікавих моделей Nokia, Samsung, або LG, які зможуть зробити життя будь-якого сучасного людини комфортним та зручним. Наприклад, простий і легкий Skylink Hit гідний стати надійним супутником. Батарея здатна тримати 240 хвилин в режимі розмови і до 300 годин в режимі очікування, а вбудовані mp3 плеєр і FM-радіо скрасять хвилини або години стомлюючого очікування.

Про мобільних телефонах, що працюють на сонячних батареях, говорити поки рано Чи не дасть занудьгувати своєму господареві новітній винахід студентів Пенсільванського університету США. Молодим фахівцям довго не давав спокою питання, чим можна зайняти себе в той час, поки мікрохвильова піч готує їжу, і вони знайшли цікаве рішення, яке здивувало весь світ. Вчені «схрестили» мікрохвильову піч з TouchPad і обчислювальної платформою.

Мікрохвильова піч може показати багато цікавого Побутове пристрій має здатність знаходити випадковий розважальний ролик з YouTube, який за тривалістю триває рівно стільки, скільки гріється їжа. Відео ролики демонструються на дверцятах мікрохвильової печі, а там, де господиня зазвичай бачить обертається блюдо, розмістився 10-ти дюймовий рідкокристалічний екран.Так, що те, що ще кілька років здавалося фантастикою, може втілитися в реальне життя набагато швидше, ніж ми думаємо. Так і сталося з iPhone. З 2007 року компанія Apple випустила п'ять версій смартфона і з кожним роком впевнено збільшує свої обсяги продажів в Америці і в Європі. А практично всі «розумні телефони», озираючись на Apple, відмовилися від стилусів на користь пальців, отримавши величезні сенсорні екрани і заново переоцінивши важливість додатків.