Німецькі вчені створили самий «зелений» комп'ютер

Anonim
Пристрій одержав найвищий коефіцієнт екологічності.
Фахівці німецького Інституту Фраунгофера і ірландської компанії MicroPro випустили екологічно чистий моноблочний комп'ютер. Пристрій з сенсорним екраном скоротило викиди вуглекислого газу в атмосферу на 70% в порівнянні зі звичайними системами.

Самий екологічний ПК Комп'ютер отримав європейську екологічне маркування EU Ecolabel. Як правило, критерії останньої контролюють все життя пристрою: видобуток сировини, виробництво, виготовлення упаковки, реалізацію, експлуатацію та утилізацію.Комп'ютер відрізняється високою екологічною ефективністю. Він забезпечений пасивною системою охолодження без вентиляторів, екраном зі світлодіодним підсвічуванням. Все це працює на енергозбереження. Рамка навколо дисплея і підставка виготовлені з натурального дерева. В іншому «зелений» комп'ютер містить стандартні комплектуючі, модульна конструкція робить більш простими ремонт і модернізацію, завдяки чому ПК служить своєму власникові максимально довго.
Ну а користувачам залишилося встановити операційну систему Windows 8 і відкрити нові можливості свого екологічно чистого комп'ютера, за яким можна буде проводити час, не побоюючись за своє здоров'я.

Корпус комп'ютера виконаний з дерева «Нехай винахідники ще над зовнішнім виглядом попрацюють! - пише один з блогерів. - А то як з'явитися з такою «дошкою» в пристойному суспільстві? »
Редакція «» впевнена в тому, що суспільство ще позаздрить такий креативності.