Москва схвалила чергову гігантське будівництво в Мітіно

Anonim
Влада столиці схвалили одну гігантську будівництво на північному заході. В районі Мітіно девелоперська компанія з назвою «Капітал груп» побудує новий мікрорайон на 1 мільйон квадратних метрів.
Замість села для багатих в Мітіно припускають побудувати міський район типу Куркіна. Загальна площа будівництва близько Різдва становитиме 975 200 «квадратів», так зазначено на сайті Москомстройінвеста. 675 000 квадратних метрів з них - житло, а решта території - громадські зони, що включають медичний центр, бізнес-центр, фізкультурно-оздоровчий комплекс, школи, три дитячі садки, паркування. Також буде споруджено сучасний готель в Москві і великий торговий комплекс, хоча в столиці таких об'єктів сьогодні вистачає. В районі проживати зможуть близько 13 520 осіб, влада планує створити більше 7 000 робочих місць. Інвестиції оцінюються в 1500 доларів за один метр, тобто весь житловий комплекс обійдеться в 1,5 мільярда доларів.

Москва схвалила чергову гігантське будівництво в Мітіно Містобудівне-земельна комісія міста затвердила новий проект планування території Мітіно на площі майже в 60 га. На офіційному сайті Москомстройінвеста повідомляється, що тут буде «забудова з дуже компактними житловими кварталами, з упорядкованими озеленених двориками і бульварами.
Один з чиновників розповів: «Земля ця належить ЗАТ« Птахофабрика Красногорська », Це і є землі колишньої птахофабрики, їх скупили структури« Уралсиба ».Компанія «Знак» хотіла побудувати в цьому місці котеджне селище з назвою «Рождествено Hills» ще й у середині 2000-х. Кілька разів вона навіть возила проект на відому виставку MIPIM в пошуках інвесторів. І кілька років тому сам «Уралсиб» став шукати собі покупця на дану ділянку ». Так, головний виконавчий директор корпорації «Уралсиб» пан Олександр Віхров сказав, що землі не були, а також не є досі активами ФК «Уралсиб», вони частково належать особам, які співпрацюють з корпорацією «Знак».
Проект цей буде реалізований силами деяких інвесторів. Його узгодженням з владою столиці займалася корпорація «Капітал груп». Представник будівельного комплексу міста Москва підтвердив, що зараз проект реалізує компанія «Капітал груп». Сам комерційний директор її Олексій Бєлоусов не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

Влада столиці схвалили одну гігантську будівництво на північному заході Москви Один з блогерів Твіттера Стас пише: «На північному заході столиці багато будують, це радує москвичів».
На думку редакції, для нового району побудована буде магістраль від П'ятницького і до Путілковского шосе, а це сьогодні просто необхідно для Москви.