У Красноярську в січні 2014 року пройде виставка «Архітектура і будівництво»

Anonim
Як робити тепло-, гідроізоляцію, будуть розповідати на виставці під назвою «Архітектура і будівництво» в місті Красноярськ.
Виставка «Будівництво та архітектура» стартує 21 січня в МВДЦ «Сибір» в Красноярську. Проходити буде вона до 24 січня наступного року.
На виставці представлять високоефективні типи термо-, звуко-, паро- та гідроізоляції. Напилення поліуретановими полімерами - новий вид ізоляції, який використовується у всіх типах приміщень, особливо в великих площах. Ця ізоляція наноситься спеціальними високотехнологічними установками великого тиску в 250 атмосфер на поверхню безшовним методом.

У Красноярську в січні 2014 року пройде виставка «Архітектура і будівництво» Відзначимо, успішно зарекомендував сьогодні себе за кордоном, в Росії такий бентонітовий матеріал, як бентомат. Зараз бітумна гідроізоляція широко поширена серед будівельників в Росії. Цей матеріал застосовується в якості протифільтраційних екранів при будівлях промислових полігонів і побутових відходів, скотомогильників, резервуарів, шламових комор при видобутку нафтопродуктів, промислових Прудкий, водойм і так далі. Для самих різних умов застосування розроблені різні типи матів бентомат.
У місцях, де пред'являються досить високі вимоги до безпеки навколишнього середовища, використовуються бентонітові мати з геомембрану з такого матеріалу, як поліетилен, сполученим методом термодублірованія. Бентонітова гідроізоляція використовується для забезпечення ефективної подвійного ступеня захисту. Причому, за паливною ефективністю вона значно перевершує сучасні геомембрани, так як при механічному пошкодженні, захисні властивості прийме на себе сам шар бентоніту.

Як робити тепло-, гідроізоляцію, будуть розповідати на виставці в Красноярську На думку редакції, в Красноярську фахівці обов'язково розкажуть про всі види гідроізоляції. Подібні виставки чекають багато городян.