Як вирішують питання проживання іногородні пацієнти НДІ ЛОР Петербурга?

Anonim
Тисячі наших співвітчизників, а також жителів інших держав щорічно стають пацієнтами знаменитого на весь світ Санкт-Петербурзького інституту вухо горло носа, а також мови, розташованого на Бронніцкой. .

Безумовно, до настільки щільному потоку людей НДІ ЛОР Петербурга давно звик. При цьому головною проблемою пацієнтів клініки залишається питання проживання під час проходження лікувального курсу або обстеження фахівцями інституту. А беручи до уваги той факт, що значну частину відвідувачів НДІ ЛОР складають діти, завдання розміщення маленьких пацієнтів є суттєвим ускладненням.

При цьому слід зауважити, що спеціалізований ліжковий фонд НДІ ЛОР Петербурга досить великий і становить 205 лікарняних ліжок, розташованих у відділеннях патології верхніх дихальних шляхів, реконструктивної хірургії вуха, дитячої отоларингології, дитячої та дорослої патології мови. Однак всі вони не можуть вмістити величезну кількість людей, щодня потребують допомоги, тому пацієнтам поліклінічного відділення та іншим пацієнтам, які не потребують госпіталізації, доводиться вирішувати питання з проживанням самостійно.

Які існують основні способи вирішення питання розміщення пацієнтів НДІ ЛОР Петербург?

Безумовно, оптимальним вирішенням питання проживання в Санкт-Петербурзі є розміщення у родичів або знайомих, однак людей, яким настільки пощастило, неймовірно мало, тому їм доводиться шукати інші варіанти, одним з яких, до речі, найбільш поширеним, є проживання в готелі, розташованому як якомога ближче до НДІ ЛОР. При цьому вибір готелю - питання досить делікатне як з точки зору фінансів, так і з точки зору рівня комфорту. Наприклад, дорослій людині, яка бажає заощадити, буде достатньо найпростішого номера, практично позбавленого зручностей, батькам же з маленькою дитиною в готелі буде або незручно, або дорого.

Ще одним варіантом тимчасового житла для пацієнтів НДІ Лора може стати проживання в міні готелях Північної столиці. Дане рішення набагато дешевше і зручніше готельного розміщення, оскільки тут можна готувати самостійно, повертатися і йти в будь-який час, та й обстановка таких закладів як правило більше нагадує домашню. При виборі міні-готелю слід звертати особливу увагу на вартість проживання (вона може коливатися з приголомшливою амплітудою) і віддаленість його від НДІ ЛОР Петербург.

І нарешті, варіант, до якого вдається більшість пацієнтів НДІ ЛОР, які потребують більш-менш тривалому лікуванні - це орендувати квартиру. З точки зору зручності і рівня вартості саме дане рішення є оптимальним. Крім того, отоларингологічна терапія вимагає перебування пацієнта в спокійній обстановці, де можна спокійно відпочити після відвідин клініки, тому, перш ніж вирушати в Санкт-Петербург, варто побродити по просторах Інтернет в пошуках підходящого житла на період лікування.