У Набережних Челнах новонародженим подарували автокрісла

Anonim
Про безпеку дітей в місті піклуються з першого дня.
Досить незвичайні подарунки отримали діти перинатального центру в Набережних Челнах. При виписці щасливим батькам вручили … дитячі автокрісла. Причому виписка відбулася за участю не тільки медичних працівників, як це зазвичай буває, але також в установі були присутні представники ГИБДД і журналісти. Організував таку незвичайну церемонію в місті Камський дитячий медцентр, закликавши на допомогу міську ГИБДД.

Виписка новонароджених У місті Набережні Челни зараз проводиться щорічна акція «Увага - діти!»: Вона завершиться 19 червня. Урочиста церемонія виписки дуже органічно вписалася в комплекс заходів для підростаючого покоління. В якості партнера виступила компанія HEYNER (Німеччина). В рамках благодійності вона виділила 10 дитячих автокрісел, які створені відповідно до прийнятих в Європі норм безпеки. Таке автокрісло стане в нагоді не тільки в машині. Воно може стати при необхідності люлькою-перенесенням, стільчиком для годування або навіть кріслом-гойдалкою.

Безпека з першого дня Зараз подібні товари для новонароджених нерідко купуються через Інтернет-магазини, що дуже зручно для молодих мам, які не мають часу займатися шопінгом. Віртуальні торгові точки відрізняє багатий асортимент продукції. Це чепчики, повзунки, сорочечки, конверти, а також засоби гігієни, дитяча косметика. Інтернет-магазини ретельно відстежують якість кожного виду товару, що надходить у продаж, всі речі для дітей створюються тільки з екологічно чистих матеріалів, що дозволяє не сумніватися в їх безпеки для здоров'я дитини. Що ж стосується автокрісла, то на сьогоднішній день це не менш потрібний предмет, ніж, скажімо, дитяча коляска.

Подарунок «Захід має на меті популяризувати дитячі автокрісла в очах батьків і знизити дитячий дорожній травматизм», - зазначають організатори акції.
Редакція «» вважає, що приклад Набережних Човнів можуть наслідувати й інші міста країни.