Світлана Устинова біографія актриси, фото, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Світлани Устинової

Світлана Устинова - це молода талановита актриса, зірка якої запалилася в російському кінематографі відносно недавно. Її сходження до вершин популярності було швидким і стрімким, проте вже зараз можна впевнено сказати, що кар'єра цієї неординарної актриси буде лише набирати обертів з плином часу. Намагаючись рухатися в ногу з часом, сьогодні ми вирішили представити вашій увазі невеликий біографічний нарис про творчий і життєвий шлях цієї обдарованої дівчини.

Дитинство і сім'я Світлани Устинової

Майбутня зірка російського кінематографа з'явилася на світ в провінційному Северодвінську (Архангельська область). Її батько був відомим в місті підприємцем, а мама - працювала на місцевому заводі «Полярна зірка». Світлана Устинова про чоловіків, які їй подобаються, і не тільки З раннього віку дівчинка відвідувала місцеву школу № 28. Саме тут наша сьогоднішня героїня стала вперше проявляти свої артистично здатності. Вона брала участь в різних конкурсах, святах, іграх місцевої напівпрофесійної команди КВН. Крім того, в цей період дівчина почала активно захоплюватися модою. Вона була в курсі всіх останніх новинок і намагалася в усьому бути схожим на свою улюблену супермодель - німкеню Клаудію Шиффер. Характерно, що єдині позакласні заняття, які майбутня актриса старанно обходила стороною, в цей період були заняття з театрального мистецтва.
Намагаючись завжди тримати себе у формі, Світлана Устинова записалася в секцію бальних танців, де домоглася цілком непоганих успіхів. Що стосується улюблених предметів і життєвих прагнень, то в цьому плані Світлана була дуже різноплановим дитиною. У ранньому віці вона виявляла велику цікавість до гуманітарних наук - непогано встигала з російської та літератури, а також була вельми старанна на заняттях з англійської мови. Однак з плином часу стала більше уваги приділяти математики та економічної географії. Подібні зміни були пов'язані з величезним бажанням дівчини вступити в той чи інший фінансовий університет.
В кінцевому підсумку так і вийшло.Успішно закінчивши школу, дівчина разом з батьком поїхала в Москву, де після довгих походів по різних вищих навчальних закладів, подала документи в Московську фінансову академію.

Актриса Світлана Устинова почала свою кар'єру в Москві

Акторська кар'єра Світлани Устинової та інші успіхи

Незважаючи на той факт, що надходження в фінансовий ВНЗ довгий час було мрією нашої сьогоднішньої героїні, Світлана Устинова досить скоро зрозуміла, що рахунки і фінанси - це «не її». Ще залишаючись студенткою московської академії, дівчина почала пробувати себе в інших галузях. Деякий час вона працювала в якості моделі, а потім стала зніматися в кліпах різних російських поп-груп. Так, зокрема, популярну актрису можна побачити в епізодах музичного відео колективів «Динаміт» і «Легальний бізнес».
Нарешті, в 2005-му році дівчина зважилася забрати документи з Московської фінансової академії та спробувати свої сили на вступних іспитах ВДІКу. Проби виявилися успішними, і вже незабаром дівчина стала вивчати акторську майстерність на студії Володимира Грамматикова.
Варто відзначити, що отримані знання досить скоро знайшли своє практичне застосування. У 2006-му році Світлана Устинова прийшла на кастинг кінострічки «Бумер. Фільм другий », і цей день став поворотним в її житті …
Гра молодої актриси справила відмінне враження на режисера та продюсерів картини. Світлану затвердили на роль, і вже зовсім скоро про юній красуні Даші з сиквела легендарного «Бумера» дізналися в усій Росії. Світлана Устинова З цього моменту почалося стрімке сходження Світлани Устинової до вершин російського кінематографа. Її популярність росла з кожним роком. Дівчина часто знімалася в кіно, привертаючи до себе все більшу увагу своїми новими роботами. Так, вже в найближчі три роки молода актриса відзначилася відразу в одинадцяти (!) Нових картинах. Найбільш відомими з них стали ролі у фільмах «СМЕРШ», «На краю стою», «Порив вітру», «Вагома підстава для вбивства», «Незадовільно. по любові »і багато інших.
У цей період за дівчиною закріпилося амплуа яскравою актриси - однієї з найбільш багатообіцяючих зірок російського кінематографа. Кожна її нова роль дозволяла з нового боку поглянути на багатогранний талант молодої актриси. Вона знімалася багато і часто, а тому її фотографії та інтерв'ю стали невід'ємними атрибутами усіх глянцевих журналів в Росії.

Світлана Устинова зараз

У період з 2010 по 2013 на екрани вийшло кілька нових фільмів за участю Світлани Устинової. В цей час актриса починає частіше зніматися в різних серіалах, де грає як головні, так і другорядні ролі. Так, зокрема Світлана Устинова виконала ролі в картинах «Туман», «Молога. Російська Атлантида »,« Місто гріха », а також серіалах -« Золотий капкан »,« Дільнична »,« Темні води »,« Розвідниця »,« Одеса-мама »і багатьох інших.
У цей період актриса стала плідно працювати як в Росії, так і в Україні. Саме співпраця з творчими групами останньої зазначеної країни стало доленосним для молодої актриси …

Особисте життя Світлани Устинової

У 2008-му році в пресі стали з'являтися повідомлення про роман молодої російської актриси з відомим українським режисером Марком Горобцем. Дуже скоро подібні повідомлення підтвердила і сама актриси, яка заявила в інтерв'ю газеті «Комсомольська правда в Україні», що Марк є її коханим.

Світлана Устинова і Артур Смольянінов у фільмі «На краю стою» Влітку 2009-го року актриса і режисер поєднувалися законним шлюбом. На закритій церемонії були присутні тільки родичі і близькі друзі, а тому представники преси дізналися про неї лише постфактум.
В даний час закохана пара проживає в Москві. Як повідомляється, заради коханої, Марк Горобець залишив Україну і переїхав до Росії.