Террасна дошка

Anonim
Укладання терасної дошки - це відповідальний етап в облаштуванні вашого заміського ділянки.
Адже саме від нього залежить довговічність підлогового покриття альтанок, терас, території навколо басейну. Ці місця найбільш часто відвідуються усіма, хто відпочиває тут. Класична дошка з натуральної деревини довгий час була єдиним варіантом матеріалу для укладання на заміських ділянках. Тепер їй є більш сучасне і практичне заміщення - це дошки ДПК Terranson.
Вони виконуються на основі деревно-полімерного композиту, тобто суміші натуральної деревини та полімерних матеріалів. Це гарантує екологічність складу і повний спектр можливостей штучної добавки. Терасна дошка Terranson користується великою популярністю.Сучасне рішення багато в чому вигідніше старого аналога. Однак деякі покупці знаходять вартість приводом для відмови від покупки. Чи справді ДПК дорожче натуральної деревної дошки?

Терасна дошка Terranson користується великою популярністю Насправді різниця у вартості у якісних дощок на основі натуральної деревини та матеріалу ДПК становить тільки 10%. Якщо ви знайшли де-небудь натуральну дошку, різниця з вартістю якої становить більше значення, то швидше за все матеріал не призначений для тераси - це просто дерев'яний елемент оздоблення, який довго вам не прослужить. Навіть якщо ви купуєте найякіснішу дошку на основі виключно натуральної деревини, то в подальшому вам буде потрібно проводити її скрутну укладку, систематичну обробку. На це все ви також будете витрачати певну суму грошей, сил і часу. Притому, в якому б кількості ви не прикладали все вищеперелічене, а на поверхні все одно будуть з'являтися занози, тріщинки та інші дефекти. Вони неминучі при роботі з природним матеріалом.
Систематичний ремонт і обробка - це нескінченний процес, а значить, нескінченні вкладення в ваше підлогове покриття. Якісна укладка дощок на основі деревно-полімерного композиту буде єдиним етапом, що впливає на подальшу довговічність покриття. Таким чином, можна сказати, що ДПК - це більш економічний матеріал по своїй підсумковій вартості.