Саша Грей повторить подвиг Путіна

Anonim
Вона зробить пробіг на Ладі Калина. .
Відомий діджей, колишня порноактриса Саша Грей в травні може приїхати до Владивостока, щоб відправитися у велике автопробіг по Росії. Відповідне запрошення організатори заходу залишили на її сторінці в Twitter, запросивши покерувати Lada Kalina і зварити пельмені. Дівчина відповіла, що готувати і брати участь в гонках - її улюблені заняття.
Пані Грей відвідає Росію з неформальним візитом і в ролі штурмана візьме участь в автопробігу, організованому одним з найбільших автомобільних інтернет-ресурсів Далекого Сходу. Вона відвідає багато міст Росії і закінчить свою подорож в Москві.
Саша Грей - дуже талановитий діджей, і вже зараз ведуться переговори про її виступах під час пробігу. Крім участі в пробігу колишньої порнозірки, він буде також цікавий тим, що в його строю будуть автомобілі виключно російського виробництва. Правдива історія Саші Грей (True story of Sasha Grey) 18+ Нагадаємо, зірка американських фільмів для дорослих Марина Енн Хенціс, більш відома під артистичним псевдонімом Саша Грей, підірвала російський сегмент Twitter, заїкнувшись в своєму мікроблозі про отримання російського громадянства і приїзд до Росії. Але перша заява, як досить швидко з'ясувалося, було лише піар-ходом. У березні у Саші Грей був тур по Україні. Вона заявила, що там живуть 80% її прихильників.
Саша Грей з'явилася на світ в 1988 році в Каліфорнії. У віці 18 років дівчина переїхала в Лос-Анджелес, де почала кар'єру в порноіндустрії. Фільмографія Саші обширна, як і її колекція професійних нагород. Артистку відзначили кількома "порнооскарамі" - нагородами AVN Awards - зокрема, за кращу сцену групового сексу, кращого орального сексу і навіть в номінації "краща порноактриса року".

Фільмографія Саші Грей обширна У 2011 Саша пішла з порно. Зараз дівчина захоплюється музикою (в електро-індастріал групі aTelecine), знімається в «звичайному» кіно, працює моделлю і навіть займається соціальною діяльністю. Наприклад, відразу після закінчення Порнокарьера вона відвідала одну зі шкіл Лос-Анджелеса, де читала школярам дитячі книжки. Розсерджені матері тоді влаштували скандал, а ось з боку батьків скарг, наскільки відомо, не надходило.
Нагадаємо, що влітку 2010 року на Ладі Калина по маршруту Хабаровськ-Чита проїхався Володимир Путін. А в ході недавньої «прямої лінії» президент зізнався, що часу повторити заїзд по тій же трасі у нього поки немає. Зате це зробить Саша Грей.