Як вибрати шапку?

Anonim
Коли мова йде про головний убір, кожен покупець відчуває масу проблем. Оскільки не всі ми знаємо, як правильно вибирати потрібну модель і фасон шапки, найчастіше, вибір зупиняється тільки на примірках. Шляхом експериментів ми намагаємося вибрати кращу модель. Добре, коли у вас є на примірки час і річ ви купуєте для себе, а що ж робити, якщо вони знадобилося дитині? Возити його по магазинах часом небезпечно, особливо в холоди, тому краще прислухатися до наших порад. До речі і для тих, хто любить робити покупки через інтернет рекомендації будуть суттєвими і вкрай корисними.

Як вибрати шапку дитині?

Почнемо розмову з того, як придбати даний товар для дитини. В цьому випадку потрібно пам'ятати про головне і не нехтувати порадами. Перше, що важливо - це обсяг голови. Потрібно виміряти його попередньо і шукати потрібну модель. Ні в якому разі не можна купувати виріб менше на розмір, тому що маляті буде в ньому некомфортно, може бути порушений кровообіг. Якщо, ви купуєте шапку в інтернеті, подивіться уважно в картку товару, там обов'язково будуть вказані всі параметри обраної моделі.

Перш ніж купувати шапку дитині, виміряйте його голову Далі, для дитини важлива якість, якщо шукайте модель для зими краще зупинити вибір на вовняні вироби, на флісі. В'язані моделі повинні бути теплими, пам'ятайте про це. Натуральний матеріал буде запорукою комфорту і додаткового тепла.
Для дітей важливий колір, тому потрібно враховувати бажання дитини. Якщо ж, ваше чадо не сказало вам про свої колірні переваги, то можна підбирати традиційним способом. Всі відтінки червоного, рожевого, жовтого - підійдуть для дівчаток; сині, зелені - для хлопчиків. Красиво буде виглядати і колірна комбінація з декількох відтінків. Декоративні елементи і прикраси - розглядайте як унікального доповнення, яке точно сподобається дитині.

Як вибрати чоловічу шапку?

Слід зазначити, що для представників чоловічої половини населення така покупка не вважається складною. Зазвичай для чоловіків представлені три основні кольори - синій, чорний, сірий, тому з кольором проблем не буде. У рідкісних випадках, виробники пропонують вироби з комбінацією сірого і чорного, білого і сірого. Набагато важливіше для чоловіків її форма, яку вибирають по перевагах. Є спеціальні спортивні вироби, а є класичні.
Кожну модель головного убору носять під певний одяг.

Вибирайте шапку по формі обличчя Потрібно правильно скомбінувати цілий образ, тому для людей, хто носить пуховики і куртки більше підійдуть спортивні зимові та осінні шапки, а для любителів класичного стилю - вироби звичайного крою. Виходячи з широкої різноманітності, кожен чоловік має всі шанси купити красиву, зручну, теплу і практичну шапку.

Як вибрати шапку по формі обличчя?

Це питання найскладніший саме для жінок, тому як мало хто уявляє, що всі вироби шиються саме під цей показник. Форма особи - є основою будь-якого фасону, тому дуже часто можна приміряти шапку, яка вам не підходить. Не варто засмучуватися, тому як до вас в руки потрапила не ваша модель. Виберіть свій фасон - і тоді не буде приводу для смутку.Рекомендації стилістів по вибору шапки Існує безліч детальних схем для жінок, з якими ви можете ознайомитися перед покупкою. Найголовніше, що слід пам'ятати - шапка повинна коригувати риси обличчя, а не підкреслювати недоліки. Так, власницям круглого обличчя необхідно візуально витягнути форму, в чому допоможуть високі шапки з помпонами або просто об'ємні в'язані шапки.
Дівчатам з квадратним обличчям краще підбирати шапку з відкритим чолом, щоб основний обсяг головного убору припадав на потилицю.
Шапки з великим коміром, берети і невисокі шапки-вушанки краще підійдуть людям з витягнутою прямокутною формою обличчя.

Зимова шапка не повинна тиснути і не повинна сидіти занадто вільно Власницям овальної і серцеподібної форми підійдуть абсолютно будь-які головні убори.
Так, тепер на придбання шапки ви зможете витратити набагато менше часу і емоцій. Що ж стосується дітей і чоловіків, то для них така таблиці не буде актуальною. Оскільки жіноча мода присутній у всьому, то для них представлений набагато більший асортимент, який ускладнює процес закупівлі.
Редакція радить вам звертати увагу не тільки на стиль і на образ, але і на матеріал виробів. Віддавайте перевагу шапок з натуральних теплих матеріалів.