Що робити, якщо зламався iphone

Anonim
Останнім часом майстри практикують ремонт мобільних пристроїв на дому клієнта.
У компанію Apple центр люди звертаються за ремонтом iphone, iPad або MakBook. Видання, що вийшло з ладу пристрій можна привести в належний стан, якщо відразу ж звернутися до майстрів, а не намагатися виправити поломку самостійно. На http://app-remont.ru практикується така послуга, як виклик фахівця в офіс або на будинок. Це дає можливість помітно заощадити час і вартість послуги. Але є і застереження - не всі види ремонту можна здійснити на місці, для деяких потрібне спеціальне обладнання, яке розміщене тільки в спеціалізованій майстерні. Проте, виїзд до замовника і діагностика проводяться в Apple центр безкоштовно. Клієнту надаються гарантія і офіційний акт виконаних робіт.

Не потрібно намагатися виправити поломку самостійно Iphone ремонт проводиться тільки з використанням якісних комплектуючих. Найчастіше майстри при ремонті iphone виконують такі поширені процедури, як заміна скла iphone 4s, заміна шлейфу або задньої кришки. На всю процедуру ремонту піде від півгодини і до декількох годин: все залежить, перш за все, від складності поломки.

Найчастіша поломка апарату пов'язана із заміною скла Якщо iphone потрібно відремонтувати на місці, для майстра потрібно приготувати місце для роботи. Головне - щоб воно було чистим і світлим. Apple центр не проводить ремонт в автомобілі, кафе, на вулиці і в інших місцях, де це зробити просто неможливо. У тому випадку, якщо iphone або інший мобільний пристрій здається в майстерню, видаються всі відповідні документи про здачу апарату в ремонт. Відремонтований iphone буде доставлений кур'єром за вказаною адресою.