Виграй Другу світову разом з Commandos

Anonim
Культова стратегія з елементами Action і стелс-екшен допомагає з інтересом вивчати історію своєї країни. Відома серія ігор Commandos від іспанського розробника Pyro Studios і видавця Eidos Interactive занурює гравців в обстановку військового часу і дає можливість брати участь в бойових діях разом із загоном коммандос.
Уже вийшло кілька серій цієї гри: «Commandos: Behind Enemy Lines», «Commandos: Beyond the Call of Dut», «Commandos 2: Men of Courage», «Commandos 3: Destination Berlin», «Commandos: Strike Force». У грі діють персонажі: Зелений бере, Морпех, Спайпер, Водій, Сапер, Шпигун, Злодій. Виграти Другу світову - завдання командос. У кожного героя за спиною рюкзак з особистим арсеналом для вирішення поставлених бойових завдань. Адже компанія прибула на фронт для перемог. Але кожен гравець сам вибирає для себе, як він хоче перемогти - голосно або тихо. Якщо раніше безшумно вбивати могли Зелений бере і Морпех, то тепер - в свіжознятий серіях - і Злодій може беззвучно вбивати, що, звичайно, не зовсім подобається геймплею.
Спочатку кожному гравцеві спочатку пропонується пройти кілька тренувальних місій, для того щоб остаточно освоїти управління. Толковое пояснення дозволяє кожному гравцеві швидко освоїти гру і отримати загальне уявлення про її можливості. Набуті навички належить закріпити в бою, а заодно і показати свою бойову міць і ігровий потенціал. Всього в грі є три кампанії - це Сталінград, Центральна Європа, Нормандія. Кожна кампанія включає в себе три-чотири місії. Вони тісно пов'язані один з одним сюжетною лінією. Кожну місію геймер може пройти безліччю запропонованих способів, але цілком реально відмовитися від цього і піти своїм шляхом, здобувши, в результаті, перемогу.

Культова стратегія з елементами Action і стелс-екшен допомагає з інтересом вивчати історію своєї країни Знищувати ворогів-фашистів тепер можна не тільки з автомата і пістолета, але і за допомогою вогнемета і гранатомета. Ось це вже не вийде зробити тихо! Це дуже гучне і ефектне дійство. У ворожого розуму теж з'явилася якась подоба інтелекту. Тепер з'явилися і сержанти, а не тільки офіцерський склад. Шпигун вже не зможе, як раніше, покладатися на тупість німецького офіцера, який, не дивлячись, пропустить його. Офіцерів і ще більш крутих гестапівських сержантів тепер треба обходити стороною, інакше розкусять вмить.
В Інтернеті фанати гри активно обговорюють деталі і нововведення. «До чого ж гарно рухаються наші герої! Стоїть собі снайпер, ні на що не відволікаючись, а ти йому - "Вогонь, зараза!" І він так плавно дістає з-за спини гвинтівку, опускається на одне коліно і бере приціл. За одного тільки снайпера грі можна дати золоту медаль ВДНГ. А за руху злодія, переміщається він поповзом або пішки, додати ще одну », - пише один з активних геймерів з ніком Next.
Редакція бажає всім геймерам ненудних осінніх і зимових вечорів.