Ув'язнені Нижнетагильской жіночої колонії пошиють 31 тисяч форм для поліції

Anonim
У січні 2015 го року Нижньотагільський укладені почнуть виконувати держзамовлення МВС Росії. В рамках цього замовлення відбувають покарання у виправній колонії №6 жінки пошиють 31 000 наборів форми для працівників поліції. Раніше в даній колонії вже виконувалися замовлення з пошиття військової форми від різних організацій.
Військова форма інші види спецформи продаються, як правило в спеціальних магазинах - військторгу. В сучасний час створені і інтернет-магазини для продажу спецформу і споряджень.
Нещодавно в цю колонію приїжджав співробітник МВС, яким були продемонстровані зразки виконуваних в ІК №6 робіт і еталон річної поліцейської форми, що очікує затвердження. Співробітник МВС переконався в наявності всієї документації, наявності швейного обладнання та швачок необхідної кваліфікації, перевірив всі розрахунки. Причому колонія не отримала жодного зауваження по процесу підготовки до початку виконання замовлення.
Зараз в ІК-6 проводиться робота щодо схвалення еталона форми для правоохоронців, за визначенням вартості майбутньої форми, встановлення термінів виконання замовлення і найбільшої кількості пошиття виробів. Ідея використовувати працю відбувають покарання жінок для користі силових структур з'явилася взимку поточного року. У зв'язку з цим був відкритий Торговий дім Федеральної служби виконання покарань (ФСВП). Як уже повідомлялося, дана організація займеться розвитком марки «Зроблено в тюрмі».

Нижнетагильская жіноча колонія ІК-6 готується до виконання держзамовлення на пошиття форм для поліцейських Ув'язнені жінки спочатку будуть шити головні убори і уніформи, а згодом їм довірять зборку спецавтомобілів. Ощадбанк і ФСВП планують поширювати тюремну продукцію в спеціалізованих магазинах.
Редакція "" впевнена, що така праця піде на користь містяться в ІК-6 укладеним.