Кайлі Міноуг (Kylie Minogue) фото, біографія, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Кайлі Міно

дитинство

Сім'я Кайлі досить інтелігентна і не пов'язана безпосередньо зі світом шоу-бізнесу. Папа лицедіяв, але максимум що він робив, це розповідав якісь історії. А мама працювала балериною.
У дитинстві Кайлі була дуже сором'язливою. Не брала участі ні в яких шкільних заходах, тільки одного разу її побачили в шкільній постановці в ролі Попелюшки.
Зате з дитинства Міноуг займалася хореографією та музикою. У дев'ять років вона з'явилася вперше на телеекрані, в багатосерійних фільмах «The Sullivans» і «Skyways». Спочатку батьки вирішили, що актрисою може бути молодша дочка Данні, але на пробах вибрали Кайлі. Мама вирішила, що від пропозицій режисерів відмовлятися не треба, тому підписала контракт. Цей материнський вибір і дозволив старшої дочки стати актрисою.
Перші робочі дні в серіалі Міноуг вставала перед камерою і чеканила текст, який їй допомагала вчити мама. Але, незважаючи на похвалу критиків і режисерів, Кайлі продовжувала залишатися маленькою дівчинкою зі звичним життям. Батьки навіть забороняли дівчинці користуватися косметикою, носити сережки і зустрічатися з хлопчиками без дозволу. Мама і тато контролювали кожен крок дочки.

Карколомна Кайлі Міноуг

акторська кар'єра

У 1986 році Кайлі випустилася зі школи і відразу прийняла пропозиції зіграти в серіалі «Сусіди» з Джеймонм Донованом. Тоді гонорар актриси становив 2 тисячі доларів за тиждень. Сам фільм демонстрували тільки вечорами, тоді актори зрозуміли, що за їхньою долею спостерігає буквально весь світ. Тут Кайлі і прийняла рішення всерйоз зайнятися акторською кар'єрою. У 20 років у скарбничці Міноуг вже лежало п'ять нагород «Logie».
Далі шлях щасливої ​​австралійки лежав відразу до вершини зоряної драбини. Кайлі блискуче зіграла в мелодрамі «Злочинці» 1989 року, в якій їй дісталася роль молодої дівчини родом з Австралії 50-х років. Критики посміялися над картиною, але їй супроводжував хороший комерційний успіх.
У 1994 році, після невеликої перерви, Кайлі Міноуг стала колегою Жана Клода Ван-Дамма в бойовику під назвою «Вуличний боєць». Ця картина за мотивами комп'ютерної гри, популярної в той час.Втім, фільм не приніс актрисі популярності, більш того, навіть був відкинутий шанувальниками комп'ютерної гри. Критики дали погані відгуки, а журналісти навіть наважилися назвати актрису гіршою, з англомовного кіно. Чи не привернули увагу глядачів і стрічки «Біо-дім», «Режисерська версія», «Діана і Я», де з'являлася актриса.
Але в 2001 році австралійський режисер БЕЗ Лурманн настільки вражений музичним туром дівчата «Intimate and Live», що запропонував їй роль в «Мулен Руж». Епізодична робота, в якій Кайлі виконувала партію з мюзиклу «Звуки музики», стала значною. У фільмі працювали Івен МакГрегор Ніколь Кідман. Після виходу картини весь Голлівуд буквально сказився, але у Міноуг навіть в думці не було мети затьмарити Кідман. У 2001 році актриса знялася в телешоу «В п'ятницю ввечері з Джонатан Росс».
У 2005 році різдвяний серіал «Доктор Хто» дав шанс Кайлі наблизитися до статусу суперзірки. Дівчина виступила в ролі Астрід Петті, доктора ж зіграв шотландець Девід Теннант. До слова, це найтриваліший у світі науково-фантастичний серіал. Стрічка стала культовою в багатьох країнах, більш того, вона вплинула на багатьох телесценаристів.
Втім, кінокар'єра Кайлі йшла не так успішно, як хотілося б. У 2005 році вона разом з Еммі Сміарт і Сетом Гріном зіграла в мелодрамі «Свідок на весіллі» Стефана Шварца. Це історія про пригоди молодого людини Оллі, який відкрив в собі письменницький талант, але втратив натхнення. У 2006 році знаменитість пройшла кастинг в документальний фільм «Бомби і блокбастери Тінсельтауна».
Варто зазначити, що популярна артистка навіть на підборах здається маленькою. З приводу її зростання є багато суперечок, різні джерела пишуть різні дані про її зростанні. Всі вони коливаються від 150 до 158 сантиметрів.

музика

У 1988 році Мінойг несподівано відмовилася від зйомок в популярному серіалі «Сусіди» та вирішила зайнятися своєю музичною кар'єрою. У тому ж році вона випустила дебютну платівку «I Should Be So Lucky». Тут же дівчина стала знаменитістю і навіть кумиром молоді з Британії. А її диск «Enjoy Yourself» надовго затримався на перших рядках британських чартів. Він поширився по світу накладом у мільйон копій. В результаті Кайлі стала чи не найбільшою розкрученої зіркою кінця 80-х початку 90-х років.
Кайлі Міноуг на відео І якщо спочатку Кайлі виступала в образі дворової дівчата, то в 1991 році вона перетворилася в сексуальну красуню. Це тільки сприяло популярності. Міноуг постійно з'являлася в таблоїдах, в основному, через роман з вокалістом «INXS» Майклом Хатченсом.
У 1992 році співачка випустила свій п'ятий альбом «The Greatest Hits» і тут же потрапила на перше місце британського хіт-параду. Через два роки вона випустила чергову платівку «Kylie Minogue», а так само сингл «Confide In Me».
У 1996 році артистка разом з Ніком Кейв записала композицію «Where The Wild Roses Grow». Через два роки Кайлі Міноуг представила слухачам сьомий альбом «Impossible Princess», він став платиновим. У 1999 році дівчина з'явилася на вершинах чартів з піснею «Spinning Around». Далі з'явився диско-поп альбом «Light Years».

рак

Восени 2001 року Кайлі Міноуг буквально підірвала чарти своїм новим хітом «Can not Get You Out Of My Head». Через місяць вийшов альбом «Fever», а якому доброзичливо відгукнулися критики. Платівка принесла в 2002 році співачці дві премії «Brit Awards». А в 2004 році артистка зібрала свої найкращі пісні на один диск, він отримав назву «Ultimate Kylie». Втім, там було і два нових синглу «I Believe In You» і «Giving You Up». Далі дівчина відправилася в грандіозний гастрольний тур, але не змогла їм насолодитися через страшного діагнозу - рак грудей. Через кілька місяців Кайлі зробили операцію, вона пройшла успішно. Далі Міноуг пройшла хіміотерапію і з'явилася на публіці тільки в 2005 році.

Особисте життя Кайлі Міноуг

Життя Кайлі Міноуг як на долоні, але мало хто знає про її особисті переживання. У артистки було багато шанувальників, вони постійно їй робили пропозиції руки і серця. Однак, Кайлі чекала справжню любов. Спочатку її пов'язували романтичні відносини з Майклом Хатенсом, потім актриса почала зустрічатися з колегою поли Шором, а далі з рокером Ленні Кравітцом. Після Міноуг була заручена з Олівером Мартінесом.

Справжня зірка Серйозну рану актриса отримала після сварки з фотомоделлю Джеймсом Гудінгом.З хлопцем вона прожила три роки. Втім, колишні закохані залишилися друзями.
Концерт в Москві Далі актриса заявила, що має намір народити дитину і підібрала собі замок для проживання за 27 мільйонів доларів. Однак, місцеві жителі висловилися категорично проти такого сусідства. Вони заявили, що з заселенням Кайлі спокійне життя в їх окрузі закінчиться. З цим Міноуг погодилася.