Виробник борошна «ПАВА» налагодив співпрацю з Монголією

Anonim
Найбільший виробник борошна в Росії - компанія «ПАВА», з великою швидкістю розвиває експортні поставки продукції в Монголію.
За результатами інтенсивних переговорів холдинг на вигідних умовах уклав довгостроковий контракт з найбільшою оптовою компанією на поставку борошна 1 сорту торгової марки «Алтай-Батюшка». За умовами контракту компанія «ПАВА» відвантажить в першу партію 134 тонни борошна. «ПАВА» націлена на довгострокові відносини з монгольським партнером і планує збільшити обсяги всіх поставок.
Цією контракт має важливе стратегічне значення для холдингу. так як він прокладе дорогу в освоєнні ринків збуту в азіатському регіоні. Партнера привернула невелика ціна і хороша якість продукції - борошно «Алтай-Батюшка» проводиться з екологічно чистого зерна.
Холдинг «ПАВА» виробляє борошно в фасування від 1 кг до 50 кг. Продукція випускається в мішки поліпропіленові, які мають високу міцність і надійністю.

Фасовка в 50 кг в поліпропіленовому мішку Минулий на виробництві модернізація пакувального обладнання, підвищила міцність поліпропіленових пакетів і мішків, що дозволяє зберегти продукцію протягом тривалого часу.
Редакція сайту "Узнайвсе" бажає холдингу «ПАВА» розширення виробництва і укладення безлічі вигідних контрактів.