Модний тренд осені-2013: Хутряні жилетки

Anonim
Прекрасні хутряні жилетки не здають передових позицій ось вже багато сезонів поспіль. Так, на модних показах відомі модельєри пропонують такі вироби з хутра рудої і чорно-білої лисиці, вовка, єнота та песця.
Дуже цікаві комбіновані варіанти. При цьому розмаїтті будь-яка модниця знайде саме свій жилет. Наприклад, жилети з хутра лисиці неймовірно м'які, вони відрізняються густотою хутра, особливою елегантністю. Багатьох дам приваблює не тільки краса цього хутряного чуда, але також і його багатофункціональність, так як жилет можна носити абсолютно в будь-який час року.
У міжсезоння такий жилет можна також поєднувати з класичним пальто або шкіряною курткою. Жилети з хутра найкращим чином поєднують з легким сукнею, а також подовженими спідницями. Прекрасно виглядає такою жилет з хутра з витонченими светрами, а також будь-якими джинсами. До речі, вибір джинсового одягу в Томську і ін. Містах, опт в магазинах зараз величезний. Джинси не виходять з модні взагалі ніколи і є одягом не тільки зручною, але і практичною.

Модний тренд осені-2013: Хутряні жилетки Багато стилісти радять не захаращувати свій образ і обмежитися красивою біжутерією для додаткового прикраси прекрасного ансамблю. А в іншому можна дозволити дати волю власній фантазії, так як хутряна річ гармонує абсолютно з будь-яким одягом, вона здатна прикрасити будь-яку, навіть повну жінку. Цікаво, що в Італії та Іспанії торішній оксамитовий сезон прикрашали красуні в купальниках, поверх них були надіті жилети з чорнобурки. Причому, це зовсім не порушило пляжну гармонію, жилети виглядало навіть природно. На сьогодні в тренді приталені, подовжені, прямі і укорочені фасони жилетів з хутра. З різноманіття струнким і високим жінкам підходить будь-який варіант.

У моді зараз хутряні жилети Один з блогерів Твіттера Чика пише: «А ось для пишечек багато модельєрів радять вибрати подовжені жилети з стриженим хутром».
На думку редакції, жилети з хутра виглядають просто чудово на жінці будь-якої конфігурації.