Ведмідь Малюк з клітки в Саткинськая кафе переїхав в новий вольєр

Anonim
У ведмедики Малюка новосілля, а до наступного літа буде і свій особистий водойму.
Чудовий місто Челябінськ! У ньому живуть прекрасні люди. І якщо в звичайних кави заводять рибок і пташок, то суворі челябінські хлопці заводять при кафе не кого-небудь там, а ведмедів.
Їхали ведмеді на велосипеді … Так, саме так і було. Цирк поїхав, а ведмедика залишили, а точніше, зоолунапарк «Ніка» подарував ведмедя господині кафе (або продав - до сих пір це таємниця).Багато кафе Челябінська популярні серед відвідувачів, але в придорожнє кафе в районі Сатки на трасі М5 їдуть не тільки поїсти і відпочити, їдуть подивитися на тамтешню пам'ятка - ведмедя Малюка, везуть йому яблука і солодощі.

Придорожній ведмедик із задоволенням бере яблука з рук Карена Даллакяна В гостях у ведмедя побувала прокуратура з перевіркою і ветеринарний лікар, президент фонду зоозахисту «Врятуй мене». За висновками наглядового відомства, 4-річний Малюк відчуває себе добре, харчується три рази в день, у нього є ветеринарні паспорт і свідоцтво, його часто оглядає ветлікар. Ось що сказав Карен Даллакян, президент фонду «Врятуй мене»: «Стан ведмедя більш ніж задовільний. Сьогодні він веселий, не ховається в свою барліг, хоча вона відкрита. Солодощі, які сьогодні привезли Малюкові, припадуть дуже до речі. Роботу провели дійсно велику. Вольєр побудований просторий. Ще в планах встановити басейн перед входом і повісити гойдалки ».

Квартира у Малюка тепер двокімнатна: є велика кімната і спальня у вигляді барлогу! Нагадаємо, що і перевірка, і новий вольєр - це наслідки повідомлень в Інтернеті про бурого ведмедя в кафе на трасі. Так що все жалісливі южноуральцев можуть зітхнути вільно: у ведмедика все ок! Новини з кафе знайшли відгук в соціальних мережах: «Так значить, коли ми поїдемо повз Сатки, можна Малюкові яблук привезти?» (Speak1001), «І ось знову, про кого завгодно, але тільки не про господарів ведмедя. А адже саме вони не дали йому здохнути спочатку, і годували, і годують його все його життя. А то виходить герої ті, хто привезли яблука, солодощі, думка своє висловили. Популізм »(Дмитро),« Мишко Малишенька, здоров'я тобі! »(Валентина Петрівна).

Ось так будували новий вольєр До ведмедям, до ведмедів У зелений ліс поїдемо, Поїдемо ми до ведмедів У густий зелений ліс. Де ялинки, де шишки, де маленькі ведмедики, де ведмедики-шалунишки З матусями і без.

А ось так урочисто новий вольєр відкривали Редакція запевняє вас, що тепер необов'язково шукати зустрічі з ведмедем в густому лісовому бору, досить поїхати в Челябінськ!