У Санкт-Петербурзі виставлена ​​на продаж 20-кімнатна квартира

Anonim
Нещодавно один з найбільш великих об'єктів житлової нерухомості був виставлений на продаж в Петербурзі - це двадцяти кімнатна квартира, що знаходиться в будинку по вулиці Марата.
У Санкт-Петербурзі продають 20-кімнатну квартиру загальною площею в 1326, 5 квадратних метрів. 20-ти кімнатна квартира займає 3 поверхи чотириповерхового завдання 1864 року побудови. Так, в цю квартиру навіть проведений спеціальний окремий вхід. Стелі в апартаментах мають висоту в кімнатах 3,15 метрів. Причому, на третьому поверсі теж є вихід на балкон, з нього відкритий панорамний вид на прекрасний історичний центр Петербурга.

У Санкт-Петербурзі продають 20-кімнатну квартиру Коштує ця квартира, за сьогоднішніми даними, 220 мільйонів російських рублів. До речі, зняти квартиру в Санкт-Петербурзі сьогодні досить складно без допомоги фахівців. У Петербурзі також дуже легко зняти недороге житло як на тривалий термін, так і по добі. Для цього існують в місті агентства нерухомості, які без посередників здають в оренду нерухомість власники житла. Вони повинні тільки подати безкоштовне оголошення і далі спокійно очікувати покупця або сумлінного квартиронаймача.
Додамо, найдешевша квартира в самому центрі міста Петербург оцінена сьогодні в 2,8 мільйона рублів. У таку суму оцінено невелика однокімнатна квартира, розташована на Ковенської провулку, неподалік від метро станції Чернишевська. Ця нерухомість знаходиться в цегляному житловому будинку 1900 року побудови. У цій квартирі зроблений ремонт, немає телефону і балкона. А загальна площа житлової нерухомості становить близько 18 «квадратів». Житлова площа її складає 12 «квадратів», загальна площа кухні - п'ять квадратних метрів.

Найдешевша квартира в самому центрі міста Петербург оцінена в 2,8 мільйона рублів Відзначимо, число угод, здійснених за жовтень на сучасному ринку вторинного житла в Петербурзі, зросла в 2,5 рази. Фахівці кажуть, що подібний сплеск попиту саме на «вторинку» спостерігається щорічно восени, зберігається до кінця кожного року. За дослідженнями, які провели фахівці ринку нерухомості, за жовтень 2013 року ціна реальних угод на ринку "вторинки" зросла на 8%.Разом з цим, ймовірно також підвищення цін на житло даного сегмента ринку, тільки в тому випадку, коли попит буде збільшуватися і далі, вважають експерти.
На думку, в Санкт-Петербурзі ціни на житло часто завищені, але можна знайти квартиру за доступною ціною через спеціальні агентства нерухомості, яких зараз, до речі, відкривається дуже багато.