До бюджету Запоріжжя перераховано 3 мільйони гривень збору з підприємців

Anonim
Запорізькі бюджети отримали більше трьох мільйонів гривень збору з підприємців.
Запорізькі бюджети вже отримали понад 3,7 мільйонів гривень збору від підприємців області. Ця сума грошей надійшла в січні, лютому цього року до бюджетів Запоріжжя за використання патентів для торгівлі. Причому, це приблизно на 0,1 мільйон гривень більше в порівнянні з показниками 2013 року.

Запорізькі бюджети отримали 3 мільйони гривень збору з підприємців «Найбільші суми збору, які були сплачені за здійснення торгівлі в роздріб, - 2,6 мільйона гривень, за діяльність в ресторанному бізнесі - близько 0,6 мільйонів гривень, за торговельну діяльність газом і нафтопродуктами - 0,3 мільйонів гривень, 0,2 мільйонів - від оптової торгівлі », - розповіла заступник начальника управління Міндоходов Запорізької області пані Ірина Ярошевська.
В Україні за нормами Податкового кодексу, вважаються платниками суб'єкти господарювання (фізичні, юридичні особи - підприємці), а також їх підрозділи, які отримують патенти на ведення торгівлі і здійснюють типи підприємницької діяльності в установленому порядку за ст. 267, про це повідомили в Міністерстві доходів по Запорізькій області.

Підприємці-патентнікі поповнили запорізький бюджет на 3,7 млн ​​гривень Редакція сайту нагадує, всього в Україні по Запорізькій області (на 1 березня) платники за здійснення підприємництва застосовують 6 156 торгових патентів. Приблизно 6 002 патентів з них пішло на здійснення торгівлі, рівно 74 патенту - на побутові платні послуги, 80 - на сферу розваг.