Чайна ложка повертає особі молодість

Anonim
Щоденний масаж, розроблений лікарями, рекомендується використовувати проти старіння.
При втоми особи, що з'явилися зморшки біля губ, колах під очима лікарі радять звертатися за допомогою до звичайної чайній ложці. За допомогою цього нехитрого столового приладу можна в домашніх умовах виконувати щоденний масаж, який поверне шкірі її свіжість і красу. Перед процедурою шкіру слід очистити, зволожити. Крім чайних ложок, потрібен холодний і гарячий трав'яний відвар, мед і оливкове масло.

Краса з чайною ложкою Спочатку займемося очима. Ложку по 5 раз прикладають до кожного верхній повіці. Те ж саме роблять з нижніми століттями. Потім нагріту в відварі ложку змащують маслом і ведуть їй півколом від підстави брів до скронь. І так по 10 разів в кожну зі сторін. Така вправа позбавляє від зморшок на лобі. Боротьба з подвійним підборіддям ведеться поглаживаниями з натисканням ложки від основи шиї і до підборіддя. Це потрібно зробити 10 разів. Надійти щоки, постукайте ложкою вздовж напрямку носогубних складок, прорахувавши до 10-ти. І так 5 разів. На шкіру при масажі наносять оливкова олія або мед. Останній добре стимулює кровообіг.

Масаж обличчя за допомогою чайної ложки корисний і приємний «Ложка - не питання. Тільки ось лінь це все робити », - пише користувачці соціальної мережі« ВКонтакте »
Редакція «» вважає, що процедура досить проста і забирає трохи часу. До того ж, краса і молодість того варті!