Офіси мають занадто багато небезпечних для здоров'я зон

Anonim
Кожен сучасний офіс володіє місцями, які несуть колосальну небезпеку для здоров'я тих, хто там працює. . Створені на основі низькомолекулярних з'єднань полімерні оздоблювальні та будівельні матеріали, які можна зустріти практично в кожному офісі, виділяють леткі токсичні речовини. Ні для кого не секрет, що токсини в навколишньому повітрі при тривалому впливі погано впливають на здоров'я людини. Тобто автоматично кожен співробітник офісу, де є такі матеріали, схильний до ризику небезпечних хвороб.
Якщо офіс не має достатньої вологості повітря, зате має багато пилу - це пряма дорога до алергії і респіраторних захворювань. Недостатнє освітлення, відсутність вікон пригнічують психічний стан співробітників, сприяють сонливості, зменшення працездатності. Кондиціонери в даному випадку - не найвдаліший вихід. Вони також можуть призводити до застуд при неписьменної установці. А якщо кондиціонер несправний, він може виділяти фреон, здатний викликати задуху.
Але це ще не все: в кожному офісі існують розсадники шкідливих бактерій і мікроорганізмів, з якими в контакті знаходяться всі співробітники офісу. Фахівці вважають найбруднішими предметами в офісах, до яких в робочий час неодноразово торкаються люди, телефони, комп'ютерні клавіатури і миші. На цих речах зосереджується величезна кількість вірусів.
Уникнути останніх небезпек можна, якщо не користуватися громадським телефоном, намагатися не торкатися поручнів і перил і дотримуватися всім відомі правила особистої гігієни - мити руки або протирати їх дезінфікуючими засобами.

Автор: Мар'яна Крамар