У Міноборони Росії розроблять арктичний тягач

Anonim
Новий транспорт буде створений для забезпечення російських економічних інтересів в Арктиці.
Міністерство оборони Росії створює арктичні бригади, які планується забезпечити спеціальною технікою, створеної з урахуванням суворого клімату регіону. Для військових спецпідрозділів випустять арктичний тягач. Арктичні бригади будуть дислокуватися в Печензі, Кандалакше, Ямало-Ненецькому автономному окрузі або в Якутії.

Арктичні бригади будуть дислокуватися в декількох регіонах "Основна транспортне навантаження ляже на уніфіковані Дволанковий тягачі, тому для подальшої розробки їх конструкції в державне оборонне замовлення 2013 року заплановано включити дослідно-конструкторську роботу" Арктика "", - повідомив головнокомандуючий Сухопутними військами генерал-полковник Володимир Чиркін .
Виконання робіт з будівництва та ремонту доріг вимагає наявності надійної і якісної спецтехніки. На сьогоднішній день на російському ринку важкої техніки позначилася присутність китайських машин. Це китайські трактори, екскаватори, навантажувачі - незамінні помічники на будь-який будівельному майданчику. Але умови Арктики, звичайно, вимагають спеціального транспорту. І арктичні тягачі покликані виправити ситуацію.

Міноборони випустить арктичний тягач «Арктичні бригади створюються з метою захисту економічних інтересів Росії в Арктиці з урахуванням великої кількості вуглеводнів в надрах цього регіону», - цитують блогери Володимира Чиркина.
Редакція «» вважає кроки Міноборони зі створення арктичної техніки своєчасними і правильними.