Марія Поезжаева - біографія, фото, зріст, вага, вік, особисте життя, хлопець 2019

Anonim

Біографія Марії Поезжаевой

Марія Поезжаева, актриса театру і кіно, зірка серіалу «Криза ніжного віку», ніколи не уявляла свого життя без сцени. Уже в 12 років вона твердо вирішила стати актрисою і наполегливо йшла до своєї мети.

Зірка серіалу «Криза ніжного віку» Марія Поезжаева

Дитинство Марії Поезжаевой

Марія Поезжаева народилася 3 березня 1989 року в Пермі. Своє дитинство вона провела в мікрорайоні, відомому як «Крохаль». З ранніх років дівчинка займалася фігурним катанням в місцевому Палаці спорту «Орлятко», але потім спорт відійшов на другий план - дівчинка захопилася театром, багато в чому завдяки своїй матері. Саме вона водила доньку спочатку в Пермський палац юнацької творчості, потім - в театральну студію «КОД».
Актриса досі дивується, як її туди взяли, адже вона навіть ім'я автора декламовані нею вірші неправильно назвала ( «Бодлер» з наголосом на першому складі). Але, мабуть, члени комісії помітили іскру таланту в дівчинку-підлітка, з таким захватом читаючої вірш про пораненого Альбатросі і нелегку долю поета.

Юна актриса Марія Поезжаева Навчалася Марія Поезжаева в школі №124; була відмінницею і подавала великі надії. Тому рішення Марії присвятити своє життя театру дуже засмутило викладачів - вони припускали, що медалістка вибере наукову стезю.
Відразу після випускного дівчина поїхала в Санкт-Петербург з твердим наміром стати студенткою театрального інституту. Але спроба виявилася невдалою, і засмучена Поезжаева повернулася в рідну Перм. Але дівчина не звикла здаватися і на наступний рік поїхала підкорювати столицю. Але і тут її чекала невдача, і Марії знову довелося повернутися додому. Цього разу вона вирішила не втрачати час і віднесла документи в місцевий театральний інститут, куди надійшла без проблем.
Через рік вона все-таки зробила ще одну спробу підкорити привабливу столицю, і в цей раз її зусилля увінчалися успіхом - її прийняли в школу-студію МХАТ. Свій перший день навчання дівчина вважає особливим: після занять вона разом з однокурсниками йшла в їдальню, що розташовувалася в будівлі театру, і на прохідній зіткнулася з Андрієм Мягковим. Іменитий артист відкрив для Марії двері зі словами: «Здрастуйте, ласкаво просимо!». Ця зустріч стала для Поезжаевой знаком згори: тепер, якщо у актриси щось не виходить, вона згадує цей день - не дарма ж саме 1 вересня сам Мягков відкрив їй двері у МХАТ!

Марія Поезжаева вчилася в школі-студії МХАТ Марія навчалася на курсі Кирила Серебренникова і вважала свою групу особливою. У кулуарах інституту існувала думка, що майстер набирав виключно по-справжньому одержимих сценою учнів. Віку і соціальний статус не мав значення, головна умова - душею і тілом належати театру. Саме ці риси Серебренников побачив у своїй підопічній. Сучасна княжна Марія Поезжаева Навчання в школі-студії МХАТ актриса завжди згадує з посмішкою: все її однокурсники були трошки божевільними, і дисципліни вони вивчали теж особливі. На уроках пластики учні Кирила Семеновича вчилися показувати чисте і брудне тіло, на заняттях з музичного виховання - сприймати музику без нот. Головною метою методики Серебренникова було виховання акторів, готових грати в самих нестандартних проектах.Його підопічні не відали заборон в мистецтві, вчилися не ховатися за амплуа своїх героїв, а говорити на сцені від власного імені. І Марія Поезжаева чудово впоралася з цими складними завданнями.

Театральні ролі Марії Поезжаевой

У студентські роки Марія дебютувала в навчальному театрі. На сцені вона з'являлася в образі княжни Мері, Бели і матері козака в «Герої нашого часу», зіграла одночасно Ангела, Єву і Люцифера в «Каїна», була Герой в «геронтофобія» і засвітилася в постановці «Червона гілка [Поезія мегаполісу]» .

Марія Поезжаева вчилася на курсі Кирила Серебренникова Свою майстерність молода актриса також демонструвала на сцені МХТ ім. Чехова. Вона зіграла в двох постановках - виставі «Феї» авторства Ронана Шено і п'єсі «Жайворонок» французького драматурга Жана Ануя. Остання робота була дипломним проектом Поезжаевой. Їй дісталася роль Жанни д'Арк, і це персонаж став для юної зірки знаковим. Тепер у важкі хвилини вона згадує девіз своєї героїні: «Навіть якщо страшно, треба діяти».

Дипломний спектакль Марії Поезжаевой - «Жайворонок» У 2012 році Серебренников взявся реанімувати столичний драмтеатр ім. Гоголя. На його базі він створив «Гоголь-центр» і назвав його «театром всередині міста і містом всередині театру». У новий театр Кирило Семенович запросив своїх улюблених учнів, в числі яких була і Марія Поезжаева. Так в скарбничці досягнень театральної актриси з'явилися нові роботи: вона зіграла Соню Орєхову в спектаклі «Плюмбум», поставленому Павлом Зоріна, стала мітинг в п'єсі «Отморозки», була задіяна в епізоді «Пігмаліон» ( «Метаморфози»). Пізніше їй дісталася роль Гермій в спектаклі «Сон в літню ніч», а в постановці «Полювання на Снарка» вона зіграла Бобра. Чи не відмовилася актриса від практики грати кількох персонажів одночасно: в п'єсі «Ялинка у Іванових» вона постала в ролі кухаря, няньки і служниці. Інтерв'ю Марії Поезжаевой восени 2013 року актриса взяла участь в мюзиклі «Пробудження весни», а в наступному сезоні грала Любочку в спектаклі «Маленький герой» за п'єсою Валерія Печейкін.
У 2015 році Поезжаева з'явилася на сцені «Гоголь-центру» в образі велетня Софрона Бобова - героя гротескного мюзиклу «Хармс. Ми р".

Кінокар'єра Марії Поезжаевой

Марія Поезжаева з'явилася на телеекранах в 2010 році. Дебютної роллю на кіноекранах стала Ліза Зарецька (в підлітковому віці, доросле Лізу грала Даніела Стоянович), головна героїня перших серій детективного серіалу «Голосу».

Перша роль Марії Поезжаевой в кіно - серіал «Голосу» (2010 рік) Повторити досвід роботи в кіно актриса зважилася тільки через три роки. Це знову був серіал - гучний проект «Метелики» українського режисера Віталія Воробйова. Марія зіграла юну Алю Широкова, що стала свідком вибуху на Чорнобильській АЕС. На знімальному майданчику дівчина познайомилася з популярною українською актрисою Євгенією Лозою.

Кадр з міні-серіалу «Метелики» У тому ж 2013 році Поезжаевой пощастило працювати на одному знімальному майданчику з Сергієм Безруковим. Вони разом зіграли у фільмі «Олександр Вампілов. Чулимске назавжди », а потім - в екранізації п'єси« Минулого літа в Чулимске ».
Перша головна роль Марії - це дівчинка-колясочниця Лена Чехова у фільмі «Клас корекції», кращий дебютний фільм «Кінотавра-2014».

У драмі «Клас корекції» Марія Поезжаева зіграла головну роль 2015 рік став для Марії Поезжаевой по-справжньому зоряним. Спочатку вона з'явилася на ТНТ в молодіжному серіалі «Не телиці». Потім була співпраця з Тимуром Бекмамбетовим і головна роль у фільмі «Він - дракон». Глядачі побачили нову Марію - прекрасну княжну Мірославну, що стала полонянкою чарівного Армана, образ якого втілив Матвій Ликов.

Марія Поезжаева і Матвій Ликов на зйомках фільму «Він - дракон»

Особисте життя Марії Поезжаевой

Актриса ніколи не розповідає про свої справи сердечні, але при цьому не приховує, що щирі почуття мали місце бути в її житті.

Марія Поезжаева в ролі Мирослави На фестивалях і прем'єрних показах вона завжди з'являється або на самоті, або разом з партнерами по фільмах.

Марія Поезжаева зараз

У травні 2016 року в «Гоголь-центрі» стартував новий проект «Зірка», в рамках якого вийшов спектакль «Пастернак. Сестра моя жизнь ». Поезжаева була активно задіяна в постановці - їй дісталася роль Весни.
У серпні 2016 року у ТНТ відбулася прем'єра серіалу «Криза ніжного віку», де Марія зіграла роль студентки-ветеринара, Шури Єрмакової, що закохався в свого викладача, в якого перевтілився Євген Циганов. У серіалі також проявили свої акторські навички інші молоді вітчизняні актриси, зокрема, Ксенія Суркова і Христина Исайкина.

«Криза ніжного віку»: Марія Поезжаева і інші головні актриси серіалу