Макс Барських біографія, фото, особисте життя, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Макса Барських

Макс Барських - це популярний український співак, який підкорив всю Україну своїм проникливим голосом і відмінним репертуаром. На підході інші країни СНД, а, може бути, і вся Європа? Сьогодні ім'я Макса Барських відомо в усіх країнах пострадянського простору. Він збирає величезні зали і приковує до себе увагу публіки своїми нестандартними рішеннями та екстравагантними вчинками.

Пісні Макса Барських спочатку підкорили українських меломанів Але хто ж він - цей талановитий український співак, настільки ретельно вибудовує навколо себе ореол таємничості? Яким був його творчий і кар'єрний шлях? І що за людина ховається під маскою легкої відчуженості, яку так часто можна побачити на обличчі Макса Барських? Відшукати необхідні відповіді на кожен з позначених вище питань ми спробуємо сьогодні, запропонувавши вашій увазі коротку біографію одного з кращих артистів в сучасній історії України.

Дитинство Макса Барських

Макс Барських з'явився на світло в теплому і сонячному Херсоні.У ранньому віці, як і багато дітей того часу, він мріяв стати космонавтом, проте в якийсь момент зрозумів, що його покликанням є музика. Ще в шкільні роки він неодноразово виступав в якості вокаліста з різними аматорськими групами, проте закріпитися ні в одному з колективів не зміг. Таким чином, в його ранній творчості складно виділити період, пов'язаний з якоюсь однією конкретною групою.
Досить рано Макс Барських став будувати плани про кар'єру сольного виконавця. З цією мрією він переїхав до Києва, де відразу вступив в столичну Академію естрадного та циркового мистецтва, вибравши в якості спеціалізації «естрадний вокал».

Макса Барських на «Фабриці зірок»: професійна кар'єра виконавця

З самого раннього віку (за словами артиста - з 12 років) Макс Барських почав писати свої перші пісні. В якійсь мірі саме бажання показати себе і представити свої власні композиції на великій сцені і підштовхнуло виконавця взяти участь в гучному українському проекті «Фабрiка зiрок-2», який проходив під патронажем продюсера Наталі Могилевської. Макс Барських - Слова В 2008-му році артист успішно пройшов величезний кастинг і став одним з учасників проекту. Імпозантний і неординарний артист відразу запам'ятався і полюбився публіці. Адже не звернути уваги на такого артиста, здається, було просто неможливо.
Розкриваючи свої особистісні та артистичні якості, ще під час проекту Макс Барських показав всій країні свій вибуховий характер і вміння розкуто почуватися на сцені. В рамках звітних концертів «Фабрика зірок 2» молодий артист представив публіці два яскравих хіта «Аномалія» і «Незнайомка», які вже зовсім скоро з'явилися в ефірі українських радіостанцій. Композиції були хороші, проте аж ніяк не вони змусили говорити про Макса Барських всю Україну.
Підставою для справжньої істерії навколо імені виконавця стало одне з його виступів, під час якого молодий артист раптом дістав з кишені чи то ножик, то чи уламок скла і несподівано почав різати собі вени. Подібний крок сам Макс Барських пояснив болем від нерозділеного кохання. Як об'єкт зітхань була представлена ​​українська співачка Світлана Лобода. Однак сама виконавиця була явно в шоці від такого розвитку подій.
Після скандального вчинку в українській пресі поповзли чутки про те, чи була це насправді спроба суїциду або екстравагантний вчинок був лише спланованою піар-акцією. Так чи інакше, вже зовсім скоро Макс Барських за власним бажанням залишив «Фабрику зірок-2» і став розвиватися вже поза межами популярного проекту.

Макс Барських та Світлана Лобода У 2009-му році він представив публіці свій дебютний альбом «1: MAX BARSKIH», що включав в себе відразу кілька яскравих композицій. Незабаром на музичних каналах один за одним почали з'являтися кліпи виконавця. А в 2010-му році молодий артист записав спільну композицію зі Світланою Лободою, яка вмить стала популярна.
У тому ж році Макс Барських знову повернувся в проект «Фабрика зірок» (Суперфінал). В рамках одного з концертів він представив публіці свою нову пісню «Студент».
Варто зазначити, що 2010-й рік був і зовсім дуже плідним для молодого виконавця. У травні цього року Макс Барських дебютував в якості актора, поставши перед глядачами в картині «Мадемуазель Живаго». В одній з одинадцяти коротких кіноновел українець виконав роль російського солдата, закоханого в чарівну француженку (її роль зіграла відома Лара Фабіан).
Після того самого тріумфального у всіх сенсах 2010-го року Макс Барських став широко відомий не тільки в Україні, а й по всьому СНД. У 2011-му році він вразив громадськість, представивши перший на пострадянському просторі кліп, знятий у форматі 3D (композицій «Lost In Love»). Дана пісня стала абсолютним хітом в Білорусі, Україні, Росії і Латвії.Макс Барських і Міша Романова - Не вір мені Після цього нагороди посипалися на виконавця одна за одною. «Кришталевий мікрофон» (перемога в номінації «Співак року»), OE Video Music Awards в Ризі ( «Краща пісня року», «Краще чоловіче уявлення», «Відео року»), Премія МузТВ ( «Прорив року»), MTV Europe Music Awards ( «Кращий український виконавець») і багато інших.
У 2012-му році Макс Барських зробив спробу пробитися на Євробачення, однак в кінцевому підсумку лише трохи поступився співачці Гайтані. Три місяці по тому виконавець презентував захопленої публіці свій новий альбом «Z.Dance», складений переважно з англомовних композицій.

Особисте життя, Макс Барських сьогодні

На даний момент Макс Барських все також є одним з найуспішніших виконавців України. Дівчата сходять по ньому з розуму, а продюсери все також завалюють його новими пропозиціями. Однак справедливості заради варто відзначити, що останнім часом інтерес публіки до співака трохи вщух.

Макс Барських вражає як в особистому, так і в суспільному житті Повернути втрачені позиції повинен допомогти новий альбом виконавця «По Фрейду», який в даний момент знаходиться в завершальній стадії складання.
Що стосується особистого життя, то в цьому питанні Макс Барських не відрізняється чимось примітним. Відносини з уже згаданої вище співачкою Світланою Лободою у молодого артиста так і не склалися. На даний момент він зустрічається зі своєю давньою подругою Мішею Романової.