Московський кейтеринг лідирує в своєму сегменті ринку

Anonim
Ринок кейтерингу розвивається в столиці активними темпами. Експерти відзначають зростання пропозицій на дану послугу по всій Росії. Лідером в цій області є Москва. Ще кілька років тому кейтеринг був відомий лише нечисленного кола замовників, а тепер він дуже популярний не тільки у корпоративних клієнтів, а й у тих людей, які горять бажанням відсвяткувати торжество не в стінах ресторану.
Клієнти кейтерингових компаній цінують смачні та оригінальні страви і зовсім не збираються їх втрачати. Саме тому асортимент, пропонований спеціалізованими фірмами, постійно розширюється. У нього входить обслуговування самих різних заходів: коктейлі, кава-брейки, банкети, фуршети, барбекю, обіди та вечері. Попит на кейтеринг особливо великий напередодні свят, яких в нашій країні більш ніж достатньо.

Кейтеринг - це професійна кухня в будь-якому місці за бажанням клієнта Свята, при цьому не важливо, які вони - сімейні, корпоративні або загальногромадянські, хороший привід звернутися в мобільний ресторан Smile Catering, який для зручності своїх клієнтів створив спеціалізований інтернет-портал, на сторінках якого замовники зможуть ознайомитися з великим переліком послуг і вибрати оптимальний варіант для свого торжества.
Розділи «Події», «Спецпропозиція», «Галерея» і «Заходи» дадуть вичерпну інформацію і уявлення про роботу Smile Catering. Зв'язатися з фахівцями можна за допомогою телефонного дзвінка або електронної пошти, а оформити замовлення доступно онлайн, заповнивши нескладну форму в спеціальному вікні.
Стаття підготовлена ​​за матеріалами сайту smilecatering.ru.