Сергій Крилов біографія співака, фото, зріст і вагу, його дружина і дочка, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Сергія Крилова

Народився знаменитий шоумен і співак Сергій Крилов в Тулі. Мати Сергія присвятила життя роботі на збройовому заводі, вітчим замінив хлопчикові рідного батька, став гідним прикладом. У 2004 році грабіжники вбили найближчих людей Сергія Львовича.

Дитинство і сім'я Сергія Крилова

Хлопчик зробив перші впевнені кроки в 10 місяців. Тільки в три роки дитина почала розмовляти. Чи не є перебільшенням твердження співака щодо того, що розмовляти він почав пізніше, ніж співати. Підкорила формується особистість легендарна пісня «Я дивлюся їй услід», виконана Йосипом Кобзоном.
Перша фраза дитини свідчить про відмінне апетиті, стимулом стало бажання покуштувати бабусиної яєчні. Відсутністю апетиту Сергій не страждав. У 1964 році, як і всі радянські діти, хлопчик відправився в дитячий сад. У дошкільному закладі № 57 г.Тула майбутній співак освоїв ази грамоти, підготувався до вступу в школу.

Співак Сергій Крилов в молодості У семирічному віці дитина поступила в перший клас школи № 10, розташованої на мальовничому березі річки Упа. У 1971 р батьки приймають рішення змінити місце проживання, сім'я переїжджає в район Кріволучье, відповідно дитину чекає перше випробування - зміна колективу, адаптація пройшла досить швидко. З 4-го класу хлопчик благополучно навчався в 49-й школі, яку успішно закінчив 1978 році.
Паралельно з навчанням в загальноосвітній школі учень із задоволенням відвідував музичну.
Акторські здібності юнака дозволяли впевнено себе почувати в малознайомих компаніях, з легкістю заводити знайомства.

Перші пісні Сергія Крилова

У 1985 році Крилов закінчив інститут. Дипломований фахівець мріє підкорити столицю. Вперше співак заявив про себе в складі концертної групи, яку очолював Левон Варданян, гастролював колектив в Саратовській області.
Нестандартний спосіб дозволив досить швидко почати сольну кар'єру. 1 квітня 1987 року відбулось перше самостійне виступ в ЦПКіВ ім. Горького, співаку належало виправдати довіру організаторів свята сміху перед 20000 глядачами. Оригінальна манера виступу, колоритна зовнішність не залишилися без уваги, стрімкого зростання популярності співака можна було тільки позаздрити.
Уже в 1988 році співак привернув увагу самої Примадонни російської естради Алли Пугачової, оселився Крилова на знімній квартирі. Результатом спілкування став кліп «Здрастуйте, Алла Борисівна».

Сергій Крилов став популярним на початку дев'яностих У записі хітів брали активну участь відбулися музиканти, що розгледіли в молоду людину талановиту творчу особистість, з багатьма з них Сергій плідно співпрацював протягом тривалого періоду. Юрій Лоза, Матвій Анічкін, Володимир Кузьмін з ностальгією згадують спільні творчі проекти. Едуард Михайлович Смольний займає особливе місце в житті Крилова.

Кращі хіти Сергія Крилова

Пік популярності Сергія доводиться на легендарні 90-е. Тріумфальне поява на сцені Московського Палацу Молоді забезпечило співаку стабільну позицію в формується сучасної артистичної тусовці. Безпосередню участь в кар'єрі співака в ці непрості роки брали Григорій Кропівскій, Владислав Миколаївський, Георгій Ващенко. У ці роки привертали увагу глядачів виключно нестандартні особистості, Крилов періодично дивує появою нових хітів.
1 грудня 1991 року - перше виконання пісні «Дівчинка», яка стала візитною карткою співака. Композиція присвячена 50-річчю мами.
10 листопада 1993 року відбулася прем'єра фільму «Мрії ідіота» режисера В. Пічула.

Головний хіт Сергія Крилова - пісня Дівчинка Протягом двох років (1992-1994) Сергій є джерелом позитивної енергетики для глядачів нічного каналу. Творча особистість не зупиняється на досягнутому, постійно в пошуку нових способів реалізації невичерпного потенціалу. У 1994 році співак виступив у ролі посередника між представником Росії і спонсором на «Євробачення». Шоу «Ангел-421» привернуло увагу представників різних вікових категорій в Тулі, Саратові, Самарі, Тольятті.
У 1995 році відбувся перший сольний концерт в Нью-Йорку.
Крилов не міг залишити без уваги 60-річчя Володимира Висоцького, знаменній даті присвячено випуск платівки «Мсьє Висоцький, поверніться до нас».
2003 р Сергій присвятив роботі над альбомом «ВСЕ НОРМАЛЬНО».
У 2006 р Крилов в черговий раз здивував нестандартним рішенням, взяв активну участь в модельному бізнесі.

Особисте життя Сергія Крилова

У проміжку між закінченням школи і вступом до театрального ВУЗу Сергій встиг одружитися і стати батьком. У першому шлюбі у Крилова народилася дочка Кароліна (31.01.1980). Молода сім'я не витримала життєвих випробувань, союз розпався в 1981 році.
Рано занурившись в сімейне життя, молодий чоловік намагається самостійно приймати рішення, знаходити вихід з будь-яких ситуацій. Рідні змирилися з непередбачуваною поведінкою творчої особистості. Після розлучення і переїзду в незнайоме місто доля надає співакові шанс створити справжню міцну сім'ю. Студентка другого курсу Ярославського театрального інституту Любов Дубовик, в якому навчався Сергій, стала справжнім другом.
У другому шлюбі у Крилова народився син Ян (5 листопада 1992).