Росіяни не вірять кредитним кооперативам

Anonim
Всього 2% громадян нашої країни користуються послугами цих організацій.
Найчастіше громадяни РФ йдуть за кредитом в банк. Крім того, люди поки мало знають про діяльність кредитних споживчих кооперативів (КПК), саме тому особливої ​​довіри до них не мають. 2% населення, згідно з офіційними дослідженнями, користуються їх послугами. А 94% респондентів жодного разу не зверталися в КПК і не планують робити цього. Не більше 3% росіян планують піти за кредитом в подібні організації протягом 2-3 найближчих років.

Росіяни не готові брати і віддавати гроші кредитним кооперативам Кредитні споживчі кооперативи надають пайовикам позики і займаються залученням їхніх заощаджень. Але у КПК немає банківської ліцензії. Про існування КПК відомо третини росіян (37%), серед яких більшу кількість - це жителі середніх міст.
Щоб дізнатися більше про те, як просто і швидко отримати кредит, досить заглянути на сайт krednal.ru і вибрати для себе потрібний вид кредитування.

Ставлення росіян до КПК «По-перше, у людей немає потреби користуватися послугами КПК, вони віддають перевагу іншим фінансові організації. По-друге - про них поки мало що відомо. По-третє, в Росії спостерігається низький рівень довіри фінансовим інститутам і, зокрема, кредитним кооперативам », - цитує Твіттер одного з фінансових експертів.
Редакція «» вважає, що про КПК потрібно дізнатися побільше. Може бути, кому-то співпраця з такою організацією буде вигідно.