Олександра Зарицька (Kazka) - біографія співачки, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Олександри Зарицької

Олександра Сергіївна Зарицька - українська співачка, учасниця шоу «Голос України», що прославилася в складі індії-тріо KAZKA.

Українська співачка Олександра Зарицька

дитинство

Саша Зарицька народилася 3 серпня 1992 року в Харкові. Дівчинка завжди мала пристрасть до співу. Уже в 5 років вона писала пісні, придумувала сценічні наряди і виступала перед родичами. Але батьки мріяли, щоб дочка отримала юридичну освіту. Вся родина дівчини так чи інакше пов'язана з юриспруденцією: батько-адвокат, бабуся більше 40 років пропрацювала суддею.

Олександра Зарицька в дитинстві Олександра послухалася рідних і після школи почала вивчати юстицію в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, який закінчила в 2014 році. Однак ще в 10 класі, отримавши перший серйозний сценічний досвід і почувши захоплену реакцію глядачів, вона зрозуміла, що так чи інакше зв'яже життя з музикою.

Олександра Зарицька завжди любила співати Своїм кумиром в світі музики Олександра називала співачку Ріанну - за її бойовий характер. Але дитинство її пройшло під музику, яку любив її батько - «Сплін», «Бі-2», Земфіра.

голос України

У 2014 році Олександра взяла участь у вокальному телешоу «Голос України». Зарицька, що потрапила в команду Ані Лорак, запам'яталася глядачам виконанням пісні «Price Tag» співачки Jessie J, а також перемогою в «поєдинках», де вона зустрілася з Іриною Хоменко. Дівчата заспівали головний хіт групи «No Doubt» в незвичайній джазовому аранжуванні і за підсумками голосування перемога дісталася Олександрі. Олександра Зарицька на телешоу «Голос України» Саша зізнавалася, що на тлі інших учасників відчуває себе недостатньо талановитої: «Тут всі такі здатні, що я ходжу з відкритим ротом». Втім, вона явно недооцінювала свій творчий хист. Глядачі полюбили цю яскраву дівчину з глибоким голосом і навіть прозвали її «української Адель».

Кадр з шоу «Голос України» Однак після «нокауту» Олександри з Марленом Карімовим Ані Лорак віддала перевагу молодій людині. Але невдача не зламала Олександру - незабаром вона знову заявила про себе на всю країну в складі електро-фолк гурту KAZKA. У проміжку між поразкою на шоу і створенням колективу Олександра заробляла на життя співачкою в караоке-барі. Робота була не з легких: з дев'ятої вечора до шостої ранку потрібно було весь час співати разом з відвідувачами.

KAZKA

Група Kazka утворилася на початку 2017 року за сприянням лейбла Mama music. Крім Олександри, до складу колективу увійшли гітарист і клавішник Микита Будаш (пізніше до них приєднався Дмитро Мазуряк, який відповідав за духову секцію). Перший сингл «Свята» вийшов в перший день весни, і незабаром запам'ятовується приспів «Ой, мамо, на свята, я не булу свята» наспівували тут і там. За підсумками року композиція посіла 9 місце в рейтингу найбільш ротованих пісень, а сама група отримала премію YUNA як прорив-2017. Олександра Зарицька і група KAZKA на проекті «X-фактор» Осінь 2017 року почалася для Олександри та Микита з участі в 8 сезоні шоу «X-фактор». Кожен наставник брав специфічну категорію учасників, тому KAZKA потрапили до Андрія Данилка, який спеціалізувався на групах. Хлопці виконали пісню «Love Runs Out» і потрапили в трійку пройшли відбір.Але, на жаль, за підсумками всього шоу KAZKA зайняла лише 7 місце, вибувши за результатами глядацького голосування. Зате група запам'яталася яскравим виконанням хітів «Абби», LP, Володимира Висоцького.

Група Kazka - Олександра Зарицька і Микита Будаш Відразу після вильоту з «X-фактор» група відзначилася новим хітом «Дива». Він миттєво злетів на першу сходинку національного чарту iTunes, з цієї ж піснею KAZKA пробувалася на Євробачення-2018. У лютому вийшов незвичайний, дуже стильний кліп, який набрав кілька мільйонів переглядів на YouTube.
Слідом Україна почула вже повноцінну студійний альбом «KARMA», куди потрапили 10 композицій. Безперечною перлиною пластинки стала пісня «Плакала», яка підкорила слухачів не тільки України, а й Росії, Болгарії, Молдови та Казахстану. Група Kazka і її солістка Олександра Зарицька з піснею «Плакала»

Особисте життя Олександри Зарецький

Після одного з виступів на шоу «Х-Фактор» Олександра сказала, що виконувати баладу Володимира Висоцького на конкурсі їй було важко. За словами дівчини, щоб перейнятися цим твором, треба пережити справжню любов, а у неї ще не було серйозних почуттів. Однак якщо серйозних почуттів у молодої співачки не було, то романтичні відносини були. Під час участі в шоу «Голос» вона зустрічалася з Михайлом Панчишин, який у підсумку став переможцем проекту. Відносини Олександри і Михайла закінчилися разом із закінченням шоу, але молоді люди продовжують дружити.

Олександра Зарицька і Міша Панчишин Співачці приписують роман з Микитою Будашем, але і Саша, і Микита заперечують, що їх пов'язує щось крім участі в групі Kazka і дружній симпатії.
Зростаюча з кожним днем ​​популярність Олександри викликає у її шанувальників бажання знати про особисте життя дівчини все. Але, як випливає з її інтерв'ю, у артистки зовсім не залишається часу на особисте життя. За кілька годин на день Саша займається з педагогом по вокальній майстерності і репетирує. Саша радіє, якщо їй вдається викроїти трохи часу на заняття спортом.

Олександра Зарицька і Микита Будаш З 2014 року років співачка не вживає м'ясо, вона вегетаріанка. У людях найбільше дівчина цінує доброту, вона завжди прислухається до порад своєї бабусі, яка є для неї головним критиком і найкращим другом.

Олександра Зарицька зараз

У жовтні 2018 роки дівчина знялася в календарі на тему національних українських свят на 2019 рік. Також участь у проекті взяли ще 14 зоряних красунь, в числі яких Ната Філатова, Маша Єфросиніна та інші. Дівчата приміряли на себе барвисті національні костюми. Гроші від продажу видання будуть передані в Музей Івана Гончара.

Олександра Зарицька на зйомках для календаря Разом зі своєю групою Олександра гастролює, і дає концерти на батьківщині і за кордоном.