Кері Малліган (Carey Mulligan) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя і її діти 2019

Anonim

Біографія Кері Малліган

Кері Малліган - британська актриса, знімається як на батьківщині, так і в Голлівуді. Вона є номінанткой на найпрестижніші кінематографічні премії миру, а також активно залучена в театральне життя Англії і США.

Британська актриса Кері Малліган

Ранні роки

Кері Ханна Малліган (Carey Hannah Mulligan) народилася в Лондоні 28 травня 1985 року. Її батько Стівен керував готелем, а мама Нано викладала в університеті. У їхній родині ріс ще одна дитина - старший син Овайн. Коли доньці виповнилося три роки, Малліган перебралися по роботі в Німеччину, тому діти навчалися в міжнародній школі. Через п'ять років, після закінчення контракту, вони повернулися додому.

Молода актриса Кері Малліган Інтерес Кері до лицедійства проявився досить рано - після перегляду постановки «Анна і Король». У підлітковому віці вона не тільки сама виходила на сцену, де грала в шкільних п'єсах, а й допомагала з їх організацією. Своїми натхненниками актриса вважає Кеннета Брана і Джуліана Феллоуза. А ось батьки хотіли для неї іншого - вступу до університету і отримання більш надійної професії.

Зростання Кері Малліган 170 см Хоча Малліган рано визначилася з цілями на майбутнє, шлях до перших ролей виявився непростим. Вона підробляла в пабі і помічницею на студії, щоб здобути самостійність і перший час просто зводити кінці з кінцями.

Акторська кар'єра Кері Малліган

У Кері виникали деякі проблеми із затвердженням в сподобалися їй проекти, але в підсумку їй допомогли поради досвідченіших колег.Після ряду прослуховувань вона отримала пропозицію зіграти Кітті в «Гордості і упередження» (2005) з Кірою Найтлі на першому плані.

Кері Малліган в фільмі «Гордість і упередження» У 2006 Малліган дебютувала на Бродвеї, а також продовжила співпрацю з театрами на батьківщині.

Кері Малліган в фільмі «Сором» Кері вибірково підходить до ролей: все фільми з її участю отримують високі оцінки глядачів і критиків. Особливо серед них виділяються: «Мій хлопчик Джек» (2007), «Найкращий» (2008) з Аароном Тейлором Джонсоном, «Не відпускай мене» (2010) з Ендрю Гарфілдом, «Драйв» (2011) з Райаном Гослінгом, «Сором »(2011) з Майклом Фассбендером,« Великий Гетсбі »(2013) з Леонардо Ді Капріо,« суфражистки »(2015) та інші. Кері Малліган в фільмі «Великий Гетсбі» У плані суспільного визнання найуспішнішим фільмом в кар'єрі Кері є «Виховання почуттів» (2008). За цю картину вона отримала ряд номінацій, в тому числі на «Оскар», а також премій, серед яких і BAFTA.

Особисте життя Кері Малліган

Близько року актриса зустрічалася з партнером по фільму «Уолл Стріт: Гроші не сплять» (2010) Шайей ЛаБафом.

Кері Малліган і Шайа ЛаБаф У 2012 році Кері вийшла заміж за засновника і фронтмена групи Mumford & Sons Маркуса Мамфорда. У 2015 році у пари народилася дочка Івлін Грейс, а в 2017-м - син Вілфред.

Кері Малліган і Маркус Мамфорд

інша діяльність

Актриса активно займається благодійністю, не тільки перераховуючи гроші різним фондам, а й привертаючи увагу до їх діяльності. Кері допомагає організаціям із захисту жінок від домашнього насильства, є послом «Дітей війни», веде просвітницьку роботу, що стосується хвороби Альцгеймера.

Кері Малліган - посол «Діти війни»

Кері Малліган зараз

Зараз активність Малліган в кіно і на телебаченні дещо спала, що пов'язано з театральними роботами і декретом. Однак вона встигла зіграти в «Фермі« Мадбаунд »(2017) і міні-серіалі« Співучасник »(2018).

Кері Малліган і її дочка Після народження сина актриса менше виходить у світ і знімається. Вона і раніше не особливо любила бувати на публічних заходах, але робить виняток для великих премій і театральних подій. Серед іншого вона відвідала нагородження «Тоні», куди також прийшли Кері Вашингтон, Клер Дейнс, Анна Вінтур та інші.

Кері Малліган на сцені театру Також Малліган справно дає інтерв'ю з приводу свого нового спектаклю «Girls & Boys» і готується до прем'єри фільму «Світ диких тварин» (2018) разом з партнером Джейком Джилленхол.