Створюють затишок - дерев'яні вікна

Anonim
Дерево - це саме час, відображена в деревному візерунку. В наш високотехнологічний вік натуральні матеріали практично витіснені більш доступною синтетикою, але те, що створено самою природою, ніколи не втратить своєї цінності.
Благородство натуральної деревини неможливо замінити ніякими аналогами, як не можна підмінити справжнє підробкою. Ось чому дерев'яні вікна завжди є і будуть еталоном високої якості життя.
Споконвіку рами для вікон виготовлялися з дерева, згадаємо старовинні особняки, яким дерев'яні вікна надають таку вишуканість. Народжене теплом сонця, силою води і міццю вітру уособлює собою саме життя, протягом часу. Вікно - завжди символічно і наповнене сенсом, це те місце в нашій оселі, звідки ми дивимося на життя навколо і за яким творимо свою, так чи варто знецінювати його бездушним пластиком? Сучасні дерев'яні євровікна створюють відчуття тепла і затишку в домі, надійності і комфорту. А це саме те, до чого ми прагнемо в метушні днів.
Ні-ні, дерево зовсім застаріло, і сучасні дерев'яні євровікна не тільки не поступаються, але і багато в чому перевершують вікна зі штучних матеріалів. Вони міцні, мають низьку теплопровідність і більш стійкі до перепадів температур. Виготовляються за сучасними технологіями, вони мають прекрасну звуко - і теплоізоляцією. І, звичайно ж, вони більш естетичні. Так, на дерев'яні вікна ціни дещо вищі, але класика і не може бути дешевою.

Сучасні дерев'яні євровікна створюють відчуття тепла і затишку в домі, надійності і комфорту Згадайте запах свіжої деревини. Такий терпкий, такий п'янкий. Виготовлені з бруса модрини, сосни, червоного дерева або дуба, вікна наповнять будинок лісовою свіжістю. Дерево, на відміну від штучних матеріалів, «дихає», а значить, повітря в будинку завжди буде чистим. Сучасним євровікна не страшна волога, все дерев'яні деталі покриваються нешкідливим водовідштовхувальним клеєм, а спеціальні просочення надійно захищають від гниття. Всупереч розхожій думці, дерево має високий ступінь вогнестійкості, оскільки утворений при обвуглюванні захисний шар не дозволяє горіння поширитися.
Фізичні властивості деревини такі, що дозволяють виготовляти конструкції самої різної форми. При сучасному рівні технологій навіть самі мудрі дизайнерські ідеї доступні до втілення. Сприяє тому і різноманітність фурнітури, завдяки якій функціонал вікна стає практично безмежним.Однак, в якому б стилі, від класики до хай-тека, що не були виготовлені вікна з дерева, в будь-якому випадку вони створять в будинку атмосферу фешенебельності і комфорту.