Ринок нерухомості: Квартири в малоповерхових комплексах Москви набуває середній клас

Anonim
Квартири в малоповерхових житлових комплексах набуває саме середній клас населення, до такого висновку прийшли експерти однієї з аналітичних агентств Москви.
Типові покупці звичайних квартир в малоповерхівок в Москві - це люди середнього класу, вік яких становить від двадцяти п'яти до сорока чотирьох років, жителі столиці і Московської області. Ці результати надали аналітики «Глибини», грунтуючись на аналізі анкет потенційних покупців нерухомості.

Квартири в малоповерхових комплексах набуває середній клас Новосели до 44 років становлять близько 62% від загальної кількості покупців. А ще 23% - люди від сорока п'яти до шістдесяти років. А ось покупців старше шістдесяти, молодше двадцяти п'яти - 8%. Експерти компанії "Глибина" додали, що жінки складають більшу частину покупців новобудов. Так, близько 59% договорів підписуються саме з ними. Відзначимо, недорогий квартирний переїзд з вантажниками сьогодні в Москві та інших містах - досить затребувана послуга. Не дивно, адже люди розуміють, що Москва - величезне місто з великими можливостями, але все ж краще переїзд довірити справжнім професіоналам.
Потенційні і майбутні мешканці малоповерхових комплексів живуть, в основному, в Москві або області. Причому, частки москвичів і людей з області в структурах угод відрізняються не так сильно - 39%, 43%, відповідно. А решта 18% - це приїжджі з регіонів РФ.
Згідно зі статистикою, 61% покупців - це сім'ї з дітьми. Загальна частка бездітних пар склала 39%. Типовий покупець «малоповерхівок» вищу освіту, розвиває невеликий свій бізнес, є менеджером в досить великій компанії або держустанові. Покупці квартир в малоповерхівок купують не стільки житлову нерухомість, а скільки комфортний спосіб життя. «Більшість покупців старше тридцяти, вони успішні, виховують своїх дітей. Цей «портрет» схожий з образом жителя звичайного передмістя США, комфортного, престижного », - говорить Дмитро Гусєв, який є керуючим партнером компанії« Глибина ».

Новосели до 44 років становлять близько 62% від загальної кількості покупців нерухомості Москви Редакція зазначає, дохід на сім'ю покупця нерухомості в багатоповерховому комплексі в Москві становить 40 000 доларів на рік.