Двори Ермітажу потребують впорядкування

Anonim
Державний Ермітаж вже оголосив конкурс на розробку деякого проекту благоустрою багатьох дворів музейного комплексу: Собачого, Електричного Ермітажу, Великого двору самого Зимового Палацу, Чорного проїзду.
Згідно всієї конкурсної документації, саме облаштування дворових територій зараз має передбачати часткове мощення, а також пристрій систем дренажу в Собачому дворі і Великому дворі Зимового Палацу.
Переможець цього конкурсу буде визначено вже 25 березня цього року. Максимальна вартість одного контракту - 3,27 мільйонів рублів. Цей проект благоустрою всіх дворів Ермітажу потрібно розробити всього за п'ять місяців з числа укладення договору. Варто сказати, що каналізація також буде замінена або повністю, або частково. Безумовно, це не буде проблемою, адже зараз на базі сучасних технологій і з застосуванням оптимально підібраного якісного очисного обладнання для автономної каналізації об'єкта можна забезпечити високий рівень санітарно-гігієнічних, естетичних складових.

Двори Ермітажу потребують впорядкування Ще переможець конкурсу повинен буде обов'язково провести необхідні озеленювальні роботи, а також встановити сучасні огорожі навколо газону і фонтану в самому Великому дворі. Потрібно відремонтувати всі великі ліхтарі, встановити архітектурні багато форм, до яких відносяться і пам'ятні написи.
Загальна площа цієї дворової території Ермітажу Санкт-Петербурга, яка обмежена Палацовій набережній, Двірцевій площею і Мільйонної вулицею, складає близько 1,68 гектара.

Двори Ермітажу вимагають благоустрою Один з блогерів Твіттера ЛЕНКА пише: «Так, територію Ермітажу вже давно потрібно було привести в порядок».
На думку редакції, незабаром двори Ермітажу відремонтують.Сподіваємося, жителі міста будуть задоволені.