Елітне житло в оренду на півдні Європи і в США дуже популярно серед багатих росіян

Anonim
Росіяни в літню пору вважають за краще орендувати елітні квартири у Франції, Іспанії, Італії або США. Фахівці проаналізували структуру попиту у російських туристів в області оренди елітного сегмента нерухомості протягом літнього часу за кордоном. Найпоширенішими країнами в цьому плані стали 4 наступні країни: Іспанія, Франція, США (Маямі) і Італія.
Тим не менш, багато заможні люди з Росії купують нерухомість у вищезгаданих країнах, щоб в теплу пору року спокійно відпочивати на власній віллі, відзначають експерти http://prian.ru/workshop/. Найбільш часто відвідувані багатими росіянами місцями у Франції є Сен-Тропе, Ніцца і Монако. Вартість знімання елітного житла на березі південної Франції в розпал сезону обходиться відпочиваючим не менше 25 000 євро тільки на місяць за квартиру елітного класу і приблизно 1 млн євро в місяць за проживання в комфортабельній віллі, катання на яхті, висококласне обслуговування.
В Італії найбільш відвідуваними виявилися Сан-Ремо і о.Сардінія. Орендувати в цій країні елітну квартиру можна не менше, ніж за 22 000 євро щомісяця і приблизно за 55 000 євро щомісяця можна орендувати окремий будинок або віллу.

Елітна нерухомість в південній Іспанії В США найпопулярнішим є Майамі. Тут ціна знімання елітного житла варіюється від $ 30 000 $ 600 000. І в Іспанії найбільш затребувана у росіян санаторій Коста-Брава. Найкращі квартири влітку тут здаються за ціною не менше 20 000 євро, а окремі будинки преміум-класу доходять в ціні до 200 000 євро щомісяця.
Редакція "" бажає всім бажаючим відмінно відпочити в наближається літній період.